دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران؛ همکاری حوزه‌های علمیه برای احیای موقوفات کارگشاست

No image
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران؛ همکاری حوزه‌های علمیه برای احیای موقوفات کارگشاست
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران به نقش علما و روحانیان در احیای موقافات اشاره کرد و گفت: احیا و حفظ موقافات گسترش دین و حوزه‌ها را همراه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران، نوزدهم مهر، در جلسه ماهانه جامعه روحانیت شهرستان جویبار موقوفات را متعلق به ائمه اطهار(ع) دانست و خواستار همکاری حوزه‌های علمیه جهت احیای آن شد.
وی با تأکید بر همکاری عموم مردم برای احیای موقوفات، نقش علما و روحانیان را در این بخش، خطیر ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه علما و روحانیان استان مازندران تاکنون فعالیت‌های مناسبی را در این خصوص به انجام رساندند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران به پیشینه مذهبی مردم این استان اشاره کرد و بیان داشت: حضور بیشترین بقعه و اماکن متبرکه در مازندران نشان از ارادت و علاقه‌مندی مردم این استان به ائمه‌اطهار(ع) است.
حجت‌الاسلام سهرابی با تأکید بر این‌که علما و روحانیان باید در حفظ اعتقادات مردم نسبت به موقوفات تلاش کنند، تصریح کرد: مردم نباید اموال وقفی را اموال خود بدانند؛ بلکه باید از آن به صورت مطلوب و در راستای اهداف واقفان عمل کنند.
وی با بیان این‌که بقاع متبرکه و امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، بیان داشت: حضور روحانیان در این اماکن متبرکه در پیشبرد اهداف فرهنگی کمک خواهد کرد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این‌که هفتاد درصد موقوفات استان به نام امام حسین(ع) ثبت است، ادامه داد: مبلغان باید با حضور خود با اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و عزاداری‌ها وظیفه خود را نسبت به این موقوفه‌ها عمل کنند.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران
همراه با کبوتران حرم

همراه با کبوتران حرم

رضا، صابر، زکی، ولی، فاضل، وفی، صدیق، رضی، سراج الله، نورالهدی، قرة عین المؤمنین، مکیدة الملحدین، کفوالملک، کافی الخلق، رب السریر، و رئاب التدبیر
زندگینامه امام رضا (ع)

زندگینامه امام رضا (ع)

از میان لقب‌هاى فوق، «رضا» شهرت بیشترى دارد. علت این که آن حضرت را «رضا» نامیده‌اند، این است که پسندیده خدا در آسمان و مورد خشنودى رسول خدا(ص) و ائمه اطهار (ع) در زمین بوده و دوستان و دشمنان به اتفاق از وى خشنود و راضى بودند.
ماجرای درخت بادام

ماجرای درخت بادام

در آن هنگامى که امام رضا علیه السلام در مسیر راه خراسان وارد شهر نیشابور گردید، به منزل ما تشریف فرما شد.
زیارت حرم امام رضا (علیه السلام)

زیارت حرم امام رضا (علیه السلام)

پاره تن من در خراسان دفن خواهد شد، هیچ گرفتار و گنه‌کارى او را زیارت نکند جز این که خداوند گرفتارى او را برطرف سازد و گناهانش را ببخشاید.
Powered by TayaCMS