دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب موهن درباره امامت امام زمان (عج) به چاپ دوم می‌رسد!

No image
کتاب موهن درباره امامت امام زمان (عج) به چاپ دوم می‌رسد! وزارت ارشاد هنوز در آتش جهلی که «جمعی از نیروی های اخراجی» روشن کردند، می‌سوزند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از سایت خبری قدس، این افراد - که با تیزبینی وزیر ارشاد اخراج شده‌اند - طی چند ماه اخیر، کتاب‌های متعددی که باعث توهین به اسلام، تشیع و ... بوده را منتشر کردند.
کتاب «مکتب در فرایند تکامل» که نظری بر تطور مبانی تشیع در سه قرن نخستین است، توسط سید حسین مدرسی طباطبایی نگاشته شده است.
سید حسین مدرسی طباطبایی که سال‌ها پیش در کتابی نظریه ولایت فقیه را دروغ خوانده بود و پس از آن در کشورهای اروپایی پناه گرفت، در تازه‌ترین کتابش با اشاره به احادیث مختلف، مدعی می‌شود که امامان مکتب تشیع معصوم نیستند و عصمت از قرن 5 و 6، بر اساس خرافات شکل گرفته است.
به گزارش خبرنگار قدس، وی هم‌چنین در این کتاب، امام زمان (عج) را ساخته تاریخ دانسته و منکر «آسمانی بودن» امام زمان (عج) شده است.
به نظر او اکثریت مطلق دانشمندان شیعه تا پایان قرن سوم هجری از استدلال عقلی و اجتهاد در فقه به شدت خودداری می‌کردند و کار و تلاش علمی خود را به ضبط گفته های معصومین متمرکز کرده بودند.
گفتنی است، این کتاب حدود دو ماه پیش در ایران چاپ شده و جالب آن‌که این کتاب در آستانه چاپ دوم است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پایگاه و نقش روحانیت

در این بخش "پایگاه و نقش روحانیت" در موضوع کاربرد جامعه شناسی در تبلیغ مورد بررسی قرار می گیرد.
No image

انحرافات و کنترل اجتماعی

در این بخش انحرافات و کنترل اجتماعی در موضوع کاربرد جامعه شناسی در تبلیغ آورده شده است.
No image

انحراف از منظر متون دینی

در این بخش "انحراف از منظر متون دینی" در موضوع کاربرد جامعه شناسی در تبلیغ مورد بررسی قرار گرفته است.
No image

پایگاه و نقش اجتماعی

در این بخش "پایگاه و نقش اجتماعی" در موضوع کاربرد جامعه شناسی در تبلیغ مورد بررسی قرار می گیرد.
No image

فرهنگ culture

در این بخش به موضوع فرهنگ( culture ) ، در راستای بیان کاربرد جامعه شناسی در تبلیغ پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS