دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در مازندران برگزار می شود؛ اولین گنگره بزرگداشت علامه سعید العلمای مازندرانی

No image
در مازندران برگزار می شود؛ اولین گنگره بزرگداشت علامه سعید العلمای مازندرانی مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران از برگزاری اولین کنگره« آیت الله ملا محمد سعید العلما» در این استان خبر داد.
حجت الاسلام ناصر شکریان، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با بیان این که این کنگره بزرگ با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه و سازمان میراث فرهنگی مازندران برگزار خواهد شد، افزود: تاکنون نشست های مختلفی در این خصوص از سوی ستاد این کنگره در استان برگزار شده است.
وی با بیان این که پویایی و جاودانگی علوم اسلامی با تلاش، جهاد علمی و پژوهش های عمیق و موشکافانه اندیشمندان حوزه دینی شکوفا شد، خاطر نشان کرد: شناساندن شخصیت های فرزانه معنوی، عارفان و برجسته کردن شخصیت آنان در جهت الگو سازی برای جوانان مؤثر و امید بخش است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران به ارتباط مستقیم و مستمر این سازمان با علمای دینی اشاره کرد و ادامه داد: ترویج فرهنگ دینی و اشاعه اندیشه های علما و روحانیان برجسته یکی از مهم ترین وظایف سازمان تبلیغات در این برهه از زمان است.
حجت الاسلام شکریان با تأکید بر برگزاری هر چه با شکوه تر این کنگره تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، از دستگاه های عضو در ستاد کنگره بزرگداشت علامه سعید العلما است که آمادگی کامل جهت حمایت در برگزاری آن را دارد.
گفتنی است، آیت الله ملا محمد سعید العلماء مازندرانی(ره) یکی از مشاهیر علمای قرن سیزدهم است که درحدود1187 قمری در بابل دیده به جهان گشود.
وی پس از تحصیلات مقدماتی در ایران، عازم نجف اشرف شد و در کنار استاد الفقها، حاج شیخ مرتضی انصاری(ره)، ازمحضر استاد فرزانه حضرت آیت الله ملا محمد شریف العلماء آملی(ره)، بهره برداری کرده و تا نیل به مقام عظیم اجتهاد از حضورش استفاده و به اخذ اجازه از آن عالم جلیل القدر مفتخر شده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
دین شناسی و عقل وسطایی

دین شناسی و عقل وسطایی

به گواه تاریخ، دین شناسی و دین باوری از آغاز حیات تفکر بشری شکوفا بوده و بشر در چگونه زیستن خود در صدد کشف قوانین طبیعت و شناخت اسرار آفرینش و آفریدگار هستی برآمده است و محصول این کاوش را بعدها دین شناسی و طبیعت شناسی نامید.
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.
Powered by TayaCMS