دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار شهردار تهران با آیت الله مکارم شیرازی

No image
دیدار شهردار تهران با آیت الله مکارم شیرازی آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار تهران:
شهرداری ها از توانمندی حوزه های علمیه استفاده کنند / شهرداری تهران الگوی کشورهای اسلامی باشد / تأسیس پارک های بانوان گامی مثبت است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار تهران با وی ضمن قدردانی از فعالیت های شهرداری تهران، بر استفاده و توجه شهرداری ها برای به کارگیری توانمندی های حوزه های علمیه در جهت رشد فرهنگی هر منطقه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، روز گذشته در دیدار محمد باقر قالیباف، شهردار تهران با وی، ایجاد پارک بانوان را گامی مثبت در شهر تهران توصیف کرد و افزود: زنان به عنوان قشر تاثیر گذار به فعالیت های جسمی بسیار نیاز دارند و شما با ایجاد این پارک ها خدمت ارزشمندی به این قشر کرده اید.
وی تاکید کرد: باید پارک بانوان تقویت شود تا زنان بتوانند با انجام فعالیت‌های جسمانی، روح خود را نیز تقویت کنند و فعالیت های اجتماعی شان را افزایش دهند.
این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به همکاری شهرداری تهران با حوزه های علمیه این شهر و توسعه و تقویت آن تاکید کرد: شهرداری‌ها از حوزه‌های علمیه برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی خود بهره گیرند تا در آینده شاهد رشد و شکوفایی دوچندان باشیم.
وی با اشاره به گسترش فعالیت ها و ماموریت های شهرداری گفت: شهرداری‌ها بیشترین ارتباط را به صورت مستقیم با مردم دارند و تلاش کنند برای تفریحات سالم افراد جامعه اقدامات خود را گسترش دهند.
این مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اشاره به تاکیدهای روایات و آیات بر خدمت رسانی به مردم گفت: باید بدانیم که رشد فعالیت های فرهنگی، دینی و اعتقادی مردم بالاترین ارزش در پیشگاه خداوند است و در این باره باید دقت لازم را داشته باشیم.
وی با بیان این که فعالیت مثبت شهرداری ها در اهداف نظام تاثیر گذار است، تصریح کرد: شهرداری تهران می‌تواند الگویی برای همه کشورهای اسلامی و سایر شهرهای ایران باشد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: رضایت مردم در تسریع فعالیت ها شهرداری ها است که در حقیقت انتظاری به جای می باشد و مسوولان نیز باید این موضوع را جدی بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
دین شناسی و عقل وسطایی

دین شناسی و عقل وسطایی

به گواه تاریخ، دین شناسی و دین باوری از آغاز حیات تفکر بشری شکوفا بوده و بشر در چگونه زیستن خود در صدد کشف قوانین طبیعت و شناخت اسرار آفرینش و آفریدگار هستی برآمده است و محصول این کاوش را بعدها دین شناسی و طبیعت شناسی نامید.
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.
Powered by TayaCMS