دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فراخوان ایده های نو در حوزه فرهنگ و اندیشه دینی

No image
فراخوان ایده های نو در حوزه فرهنگ و اندیشه دینی مسؤول طرح و برنامه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: در جهت عملی کردن منویات مقام معظم رهبری، طرح فراخوان ایده‌های نو را طراحی کرده و به دنبال شناسایی ایده‌های نو در کشور هستیم.
حجت الاسلام مسعود صفی یاری، مسؤول طرح و برنامه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: نوآوری از نیازهای روز جامعه ما است و متأسفانه این امر در کشور ما زیاد جدی گرفته نمی‌شود.
وی ادامه داد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در جهت عملی کردن منویات مقام معظم رهبری، طرح فراخوان ایده‌های نو را طراحی کرده و به دنبال شناسایی ایده‌های نو در کشور است.
حجت الاسلام صفی‌یاری در ادامه به تبیین موضوعات این فراخوان پرداخت و افزود: تعمیق و گسترش نوآوری فرهنگی مطلوب، حاکمیت نوآوری در حوزه فرهنگ دینی، بزرگداشت سی‌امین سالگرد انقلاب اسلامی و رسالت مجلس تازه نفس و دولت خدمتگزار در عرصه فرهنگی، از جمله موضوعات این فراخوان است.
وی، جبران عقب ماندگی‌ها و شکوفایی سرمایه‌های گذشته در عرصه فرهنگی، راهکارهای رسیدن به صفوف مقدم در آستانه دهه چهارم انقلاب، احساس وظیفه همگانی نسبت به کارهای نو و ابتکاری و نیز پیشرفت و اقتدار در عرصه اخلاق، معنویت و انظباط اجتماعی را از دیگر موضوعات این فراخوان عمومی ذکر کرد.
مسؤول طرح و برنامه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب یک یا چند موضوع را بلامانع دانست و اظهار داشت: آثار باید به صورت تایپ شده و در برگه A4 به همراه لوج فشرده آن ارسال شود، همچنین ایده‌های نو باید در قالب طرح‌های عملیاتی و برخوردار از شاخص‌های علمی ارائه شود.
قابل ذکر است، درج مشخصات فردی، سطح تحصیلات، شغل، نشانی و تلفن در آثار ارسالی ضروری است.
گفتنی است، شرکت کنندگان در این فراخوان می‌توانند آثار خود را تا پانزدهم مردادماه سال نوآوری و شکوفایی به نشانی قم ـ بلوار جمهوری اسلامی ـ نبش کوچه شماره شش ـ اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم ـ دبیرخانه فراخوان ایده‌های نو، ارسال کنند.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.tebyan-qom.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 4-2935681-0251 تماس برقرار کنند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
دین شناسی و عقل وسطایی

دین شناسی و عقل وسطایی

به گواه تاریخ، دین شناسی و دین باوری از آغاز حیات تفکر بشری شکوفا بوده و بشر در چگونه زیستن خود در صدد کشف قوانین طبیعت و شناخت اسرار آفرینش و آفریدگار هستی برآمده است و محصول این کاوش را بعدها دین شناسی و طبیعت شناسی نامید.
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.
Powered by TayaCMS