دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری دوره آموزشی ادیان شناسی برای طلاب مسلمان در فرانسه

No image
برگزاری دوره آموزشی ادیان شناسی برای طلاب مسلمان در فرانسه بر اساس توافق به عمل آمده میان مسوولان مسجد بزرگ پاریس و دانشگاه کاتولیک فرانسه، طلاب مسلمان مراکز اسلامی این کشور در دوره اموزشی ادیان شناسی شرکت خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از سایت خبری مذاهب، مسجد بزرگ پاریس و دانشگاه کاتولیک فرانسه طی یک توافقنامه تصمیم گرفتند طلاب مسلمان فرانسوی که در مراکز اسلامی این کشور تحصیل می کنند را طی دو ترم آموزشی با ادیان بزرگ دنیا و خصوصیات برجسته آن‌ها آشنا کنند.
از جمله برنامه‌های ارایه شده در این دوره آموزشی می‌توان به موضوعاتی چون ارزش‌های اجتماعی و فرهنگ عمومی در ادیان، نگاهی به حقوق بشر در ادیان مختلف، وظایف ادیان قبال سعادت بشر، آزادی دین و تبادلات بین فرهنگی اشاره کرد.
شایان ذکر است تا کنون استقبال خوبی از این توافقنامه بین مسجد بزرگ پاریس و دانشگاه کاتولیک این کشور به عمل امده است و دوره مورد نظر به زودی اغاز خواهد شد.
لازم به ذکر است 6 میلیون مسلمان و 1200 ائمه جمعه در فرانسه ساکن می‌باشند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

روز خروش علیه سازش

روز خروش علیه سازش

همزمان با سومین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، فردا برگی دیگر از نمایش عزت و اقتدار و اتحاد جهان اسلام در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و انتفاضه جانانه مردمان سرزمین زیتون ورق می خورد و ایران اسلامی نیز حماسه شکوه و استقامت را در سال اتحاد و انسجام اسلامی برای جهانیان به تصویر می کشد.
هدف گذاری در روابط چین و ایران

هدف گذاری در روابط چین و ایران

اخیرا در یکی از جلسات مربوط به مسائل امور بین الملل در تهران این سؤال مطرح بود که برای ما چین خطرناکتر است یا آمریکا؟
Powered by TayaCMS