دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام

No image
درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام معاون وزیر فرهنگ عراق در نشست وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی خواستار انتخاب شدن نجف اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از براثا نیوز، در نشست وزیران فرهنگی کشورهاى اسلامی که در تاریخ 30 آبان‌ماه تا 2 آذرماه در شهر طرابلس لیبی برگزار شد، هیأت عراقی شرکت کننده در آن انتخاب شهر نجف الاشرف را به عنوان پایتخت دایمی و همیشگى جهان اسلام پیشنهاد داد که با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.
جابر الحائرى رییس هیأت عراقی و معاون وزیر فرهنگ عراق گفت: شهر نجف الاشرف به دلیل تمدن و قدمت آن و نیز وجود بارگاه ملکوتی حضرت علی (ع) از جایگاه ویژه اى بین همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی برخوردار است و به همین دلایل آن‌را برای انتخاب پایتخت دایمى فرهنگى جهان اسلام پیشنهاد کردیم که با استقبال خوبی مواجه گشت و قرار شد در این زمینه تصمیم گیرى شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

روز خروش علیه سازش

روز خروش علیه سازش

همزمان با سومین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، فردا برگی دیگر از نمایش عزت و اقتدار و اتحاد جهان اسلام در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و انتفاضه جانانه مردمان سرزمین زیتون ورق می خورد و ایران اسلامی نیز حماسه شکوه و استقامت را در سال اتحاد و انسجام اسلامی برای جهانیان به تصویر می کشد.
هدف گذاری در روابط چین و ایران

هدف گذاری در روابط چین و ایران

اخیرا در یکی از جلسات مربوط به مسائل امور بین الملل در تهران این سؤال مطرح بود که برای ما چین خطرناکتر است یا آمریکا؟
Powered by TayaCMS