دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است

No image
ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است حجت الاسلام مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت جمهوری اسلامی ایران توانسته در عرصه اطلاع‌رسانی توفیق‌های خوب کسب کند و دیگر بنگاه‌های خبری خارجی نمی‌توانند آنگونه که خود می‌خواهند برای ایران در دنیا خبر درست کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی در سومین جشنواره سراسری نشریات فرهنگی که صبح امروز به همت سازمان تبلیغات اسلامی در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: "در اینکه آگاهی‌بخشی و بدست آوردن آگاهی از ضرورت‌های بشری است، شکی نیست. بر این اساس باید با توسل به اطلاع‌رسانی بسیاری از گرفتاری‌ها را کم کرد."
دکتر خاموشی در ادامه گفت: "بشریت برای بهتر زیستن و بهتر فکر کردن چه از لحاظ فردی و چه اجتماعی، خانوادگی و ... نیاز به اطلاعات دارد." رئیس سازمان تبلیغات اسلامی متذکر شد: "اطلاع رسانی در جهان امروز از ضرورت‌های غیر‌قابل انکار است."
وی در تبیین این پرسش که چرا باید اطلاع رسانی کرد، گفت: "امروزه نیاز به یک مدیریت در عرصه اطلاع رسانی هست، چرا که بیشتر کمپانی‌های اطلاع‌رسانی دنیا پشتوانه مالی و اقتصادی دارند و به این وسیله افکار را هدایت می‌کنند."
خاموشی ادامه داد: "با توجه به اینکه سرعت، دقت و حجم تولیدی اطلاعات در جهان امروز حرف نخست را می‌زند، ما نیز می‌خواهیم مدیریت اطلاع‌رسانی دست خودمان باشد." وی تصریح کرد: "رسالت ما در بحث اطلاع‌رسانی و فضا سازی خبر همان کالا و ارمغان انقلاب اسلامی یعنی فرهنگ انقلاب است."
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: "فرهنگ ما برگرفته از دین و وحی است و در عین حال این فرهنگ هیچ تضادی با ملیت ما ندارد."

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شناخت ویژگی های اسرائیلی

شناخت ویژگی های اسرائیلی

قرآن به یهود با دو عنوان متفاوت توجه داشته و رفتار و صفات آنها را در حوزه‌های بینش و نگرش و کنش توصیف و تحلیل می‌کند. گاه از آنان به عنوان یهود یاد می‌کند و گاه دیگر از آنان با عنوان بنی اسرائیل سخن می‌گوید.
No image

یهود در عصر پیامبر

یهودیان عصر پیامبر با اینکه به ظهور پیامبر از پیش آگاهی داشتند، اما چنین می‌پنداشتند که پیامبری ظهور خواهد نمود که از نسل اسحاق است نه اسماعیل.
خداشناسی یهود در قرآن ʃ)

خداشناسی یهود در قرآن (3)

ما حصل اقوال فوق، همان‌طور که برخى از مفسران نیز گفته‌اند، این است که مردم از عالمان اطاعت بى چون و چرا کردند و این نوع اطاعت مخصوص خداست.
خداشناسی یهود در قرآن ʂ)

خداشناسی یهود در قرآن (2)

حال با توجه به بحث‌هاى مقدماتى فوق به بحث درباره هر یک از آیات مى‌پردازیم:
خداشناسی یهود در قرآن ʁ)

خداشناسی یهود در قرآن (1)

قرآن مجید خداشناسى یهود را در کنار دیگر تعالیم، متون مقدس و شخصیت‌هاى این دین، مطرح کرده و دربارة آن داورى کرده است.
Powered by TayaCMS