دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازدید گردشگران آلمانی، انگلیسی، عراقی و کره‌ای مقیم ایران از موزه جنگ خرمشهر

No image
بازدید گردشگران آلمانی، انگلیسی، عراقی و کره‌ای مقیم ایران از موزه جنگ خرمشهر به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) در خرمشهر، همزمان با حضور پرشور کاروان‌های راهیان نور در مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس استان خوزستان، گردشگران خارجی مقیم ایران با حضور در مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس خوزستان از نزدیک، با رشادت‌های رزمندگان اسلام در طول حماسه دفاع مقدس بزرگ ملت ایران آشنا شدند.
از ابتدای امسال تاکنون اتباع بیش از 60 کشور خارجی از این مرکز بازدید کرده‌اند.
در تازه‌ترین دیدار اتباع خارجی از موزه جنگ خرمشهر، این افراد از نزدیک حماسه با مقاومت و فتح خرمشهر آشنا شدند.
گردشگر آلمانی:
مقاومت خرمشهر دفاع بسیار بزرگی بوده است چرا که تقریباً مدافعان این شهر با دست خالی در برابر متجاوزان ایستادگی کردند
«کووه» گردشگر آلمانی با تحسین نبردهای حماسی خرمشهر در آغاز تجاوز صدامیان گفت: مقاومت خرمشهر دفاع بسیار بزرگی بوده است چرا که تقریباً مدافعان این شهر با دست خالی در برابر متجاوزان ایستادگی کردند.
«پیتر در» یک گردشگر انگلیسی که همسری ایرانی دارد نیز با ابراز شگفتی از مقاومت و فتح خرمشهر می‌گوید: در این موزه به خوبی این مقاومت و فتح معرفی شده است و من توانستم با گوشه‌هایی از بزرگ این حماسه آشنا شوم.
«غسان عبدالله» گردشگر عراقی که به همراه خانواده پنج نفری خود از موزه جنگ خرمشهر بازدید کرده است، تجاوز صدام کافر را به ایران اسلامی محکوم کرد و گفت: رزمندگان اسلام نه در برابر صدام که با دنیا نبرد می‌کردند.
همچنین پنج تن از اتباع و گردشگران کره جنوبی نیز با حضور در موزه جنگ خرمشهر از نزدیک با وحشی‌گری‌های دشمن بعثی علیه ملت ایران و به ویژه شهروندان خرمشهری آشنا شدند.
«لی» در این بازدید ملت ایران را ملتی بزرگ توصیف کرد که همواره قابل احترام است.
وی افزود: من به اینجا آمدم تا واقعیت‌های جنگ را ببینم و متوجه شدم که کشور شما در جنگ مظلوم واقع شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فناوری هیئت در نسبت با مشارکت بانوان بی‌حجاب

فناوری هیئت در نسبت با مشارکت بانوان بی‌حجاب

با در نظر داشتن چنین استعدادی در این فناوری‌ها و در زمانه‌ای که با کمبود الگوهای معنابخش به زندگی شهروندان برای اصلاح سبک پوشش مواجه هستیم، آیا ایجاد ممانعت از حضور بانوان بی‌حجاب در این مراسمات هوشمندانه است؟
لایحه حجاب در پس پرده، از کجا فرمان می‌گیرد؟

لایحه حجاب در پس پرده، از کجا فرمان می‌گیرد؟

حدود ۹۰ درصد جامعه زنان ایرانی حتی در کلان‌شهرها، در مقابل دعوت به برهنگی و کشف حجاب از خود "خویشتن‌داری اجتماعی" نشان دادند
نگرانی از تبلیغ، چالش وحدت و کثرت حوزه علمیه

نگرانی از تبلیغ، چالش وحدت و کثرت حوزه علمیه

رهبر انقلاب، به‌صورت مکرر و از ابتدای دوران رهبری‌شان، بر اولویت یافتن تبلیغ و در واقع انتشار عرضی حوزه در بین مردم برای خلق اقتدار اجتماعی جدید تأکید می‌کنند
من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم.

من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم.

جورجیا ملونی نخست‌وزیر فعلی ایتالیا در سخنرانی معروف خود در سال ۲۰۱۹ میلادی گفته بود: «من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم» این جملات مثل پتک بر پیکر در حال زوال لیبرال دموکراسی نواخته شد
یادداشتی درباره اصطلاح «حجاب اجباری» و ناروایی های آن؛ «منع از پوشش ناهنجار» یا «الزام درباره ضابطه مندی پوشش» به عنوان موارد جایگزین

یادداشتی درباره اصطلاح «حجاب اجباری» و ناروایی های آن؛ «منع از پوشش ناهنجار» یا «الزام درباره ضابطه مندی پوشش» به عنوان موارد جایگزین

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه اصطلاح «حجاب اجباری»، حق مدارانه و منصفانه نیست گفت: «ضابطه‌مندی پوشش»، «منع از برهنگی و ناهنجاری در پوشش»، «ممنوعیت پوشش ناهنجار» و «الزام به پوشش ضابطه‌مند» از عناوینی است که باید جایگزین اصطلاح حجاب اجباری شود.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS