دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی سبحانی؛ اماکن تاریخی اسلام محو نشود.

No image
آیت الله العظمی سبحانی؛ اماکن تاریخی اسلام محو نشود.
اعضای ستاد غدیر استان قم، با آیت‌الله العظمی سبحانی دیدار کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله العظمی سبحانی در این دیدار گفت: خدمات ستاد بزرگداشت غدیر مورد توجه حضرت ولی عصر (عج) است و این گونه اقدامات باعث می‌شود واقعه بزرگ غدیر فراموش نشود هر چند در میان شیعیان زنده است.
این مرجع تقلید افزود: واقعیت و حقیقت غدیر و خطبه‌ای که پیامبر در آنجا خوانده و جمعیتی که در آنجا شرکت کرده‌اند بسیار مهم تر از آن است که با یک نشست و برخاست انجام بگیرد.
وی تاکید کرد: باید هیئتی آشنا به زبان عربی تشکیل و به عربستان اعزام شوند و در منطقه جحفه، نقطه غدیر خم را به دقت بررسی و پیدا کنند تا محل این واقعه بزرگ اسلام فراموش نشود.
سبحانی با انتقاد از محو اماکن تاریخی اسلام گفت: راه‌ها را طوری قرار داده‌اند که غدیر خم دیگر مسیر رفت و آمد نباشد در حالیکه پیامبر در آخرین حج خود، هفت خطبه ایراد کرده‌اند و یکی از آنها خطبه غدیر است.
این استاد حوزه به انتخاب سیستان و بلوچستان برای برگزاری همایش امام علی (ع) در روز غدیر اشاره کرد و گفت: این گزینه بسیار مناسبی است و باید از علمای اهل سنت برای سخنرانی و شرکت در این همایش دعوت شود و مقالاتی مناسب با این همایش تهیه و در اختیار شرکت کنندگان قرار گیرد.
این مرجع تقلید اظهار کرد: وهابی‌ها بچه‌های اهل سنت را طوری تربیت می‌کنند که وهابی شوند و کار به جایی رسیده است که فکر وهابیت در طلبه‌های اهل سنت نیز نفوذ کرده است.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS