دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین دوره تربیت پژوهشگر و مدرس تفسیر و علوم قرآن برگزار می‌شود

No image
اولین دوره تربیت پژوهشگر و مدرس تفسیر و علوم قرآن برگزار می‌شود
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از واحد اطلاع رسانی انجمن قرآن پژوهی، مراسم افتتاحیه این دوره روز 18 بهمن ماه با حضور اساتید و قرآن پژوهان در ساختمان انجمن‌های علمی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد. در این دوره اساتیدی چون آیت الله جعفری، قرائتی، رضایی اصفهانی، فاکر میبدی، مؤدب، نصیری، بهجت پور، بهرامی، رستم نژاد، بابایی، اسکندرلو، نکونام و.... به تدریس علوم قرآنی برای 50 نفر دانشجوی پذیرش شده در این دوره می‌پردازند. در دوره تربیت مدرس تفسیر و علوم قرآن، مطالبی چون روانشناسی تدریس، شیوه‌های تدریس تفسیر به ترتیب مصحف، شیوه تدریس تفسیر به ترتیب نزول، شیوه‌های تدریس مباحث بین رشته‌ای تفسیر، شیوه‌های تدریس موضوعی، شیوه‌های تدریس علوم قرآن، شیوه تدریس فقه القران و روش‌های تدریس رایانه‌ای و مجازی تدریس خواهد شد. در دوره آموزش تربیت پژوهشگر تفسیر و علوم قرآن نیز سرفصل‌هایی چون روش تحقیق در تفسیر به ترتیب مصحف، روش تحقیق در تفسیر به ترتیب نزول، روش تحقیق در تفسیر موضوعی، روش تحقیق در علوم قرآن، شیوه‌های نوین مطالعات قرآنی، کارگاه پایان نامه نویسی قرآنی، راه‌های استفاده از نرم افزارها و پایگاه‌های قرآنی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. گفتنی است که حدود 150 نفر از قرآن پژوهان در این دوره ثبت نام نمودند که به جهت محدود بودن ظرفیت کارگاه‌ها، تنها 50 نفر از آنان پذیرفته شدند. نخستین دوره تربیت پژوهشگر و مدرس تفسیر و علوم قرآن از 18 تا 22 بهمن ماه سال جاری با همکاری و حمایت واحد مدارک علمی حوزه علمیه قم، انجمن قرآن پژوهی حوزه علمیه قم، مرکز تحقیقات قرآن کریم المهدی (عج) و مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور برگزار خواهد شد. منبع خبر: خبرگزارى فارس

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS