دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

روابط متقابل شیعه و سنی از دیدگاه امام خمینی در مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی؛ حجتیه قم بررسی شد

No image
روابط متقابل شیعه و سنی از دیدگاه امام خمینی در مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی؛ حجتیه قم بررسی شد نشست علمی، پژوهشی روابط متقابل شیعه و سنی از دیدگاه امام خمینی(ره) در مدرسه حجتیه قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام رضا اسلامی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، نهم خردادماه در نشست علمی، پژوهشی روابط متقابل شیعه و سنی از دیدگاه امام خمینی(ره) در مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی (حجتیه) با بیان اینکه امروزه اسلام مورد تهاجم مسیحیت و فرقه های ضاله قرار گرفته است، اظهار داشت: بایستی به اقتضائاتی که در عصر ارتباطات برای جهان اسلام بوجود آمده است، توجه کافی داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به بیاناتی از امام خمینی(ره) درباره روابط بین شیعه و سنی خاطر نشان کرد: نکته ای که در تمامی فرمایشات رهبر کبیر انقلاب بر آن تکیه شده است، برابری و برادری همه مسلمانان با یکدیگر است.
این پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: امام خمینی(ره) به همه مسلمانان توصیه کرده اند که مبادا آلت دست استعمارگران غربی قرار گرفته و به اختلافات دامن بزنند.
حجت الاسلام اسلامی با بیان اینکه استکبارگران از برخی نخبگان و سردمداران مسلک های ضاله حمایت مالی شدید می کند، تأکید کرد: دولت های غربی برای ناشناخته ماندن دین حق و مکتب پویای اسلام در جهان به دنبال تفرقه انگیزی در جهان اسلام هستند.
وی به نزدیکی مذاهب اهل سنت با مذهب تشیع اشاره کرد و گفت: جریان های تکفیری در بین همه مسلمانان و همه فرق اهل تسنن مورد بیزاری و در انزوا هستند.
حجت الاسلام اسلامی در ادامه افزود: آشنایی با فقه مقارن، دوری از بی احترامی به مذاهب مختلف اسلامی، شناخت مبانی فقهی همه مسلمانان و آگاهی از مسایل روز جهانی، از راهکارهای وحدت مسلمانان و نیز تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) است.
وی دلیل ضرورت شناخت فقه مقارن را تأیید فقه شیعه دانست و افزود: مکتب تشیع و فرق اهل تسنن، فقط در 17 مسئله فقهی با یکدیگر اختلاف دارند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امروز را عصر حاکمیت فقه در جهان اسلام خواند و تصریح کرد: نظریه تلفیق در اجتهاد، تشریع و تقلید از نظریات جدید مجامع دانشگاهی اهل سنت است که با استفاده از این فرصت می توان فقه شیعه را گسترش داده و اختلافات را کنار بگذاریم.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS