دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تالیفات آیت الله راضی آل یاسین

No image
تالیفات آیت الله راضی آل یاسین

آثار و کتب

شیخ راضى آل یاسین در موضوعات مختلف مذهبى تألیفات ارزشمندى را به جامعه دانش پژوهان عرضه نمود. کتابهاى وى به شرح زیر است:

1 ـ اوج البلاغه: شامل خطبه هاى رساى امام حسن و امام حسین(علیه السلام) مى باشد.

2 ـ تاریخ الکاظمیه: در یک جلد بزرگ تاریخ زادگاه خود را به تصویر کشیده است. برخى از مطالب این اثر نفیس در مجلة الاصلاح[15] در بغداد منتشر شد. این کتاب تمام خصوصیات و ویژگیهاى شهر کاظمین را به همراه جدیدترین اطلاعات تا عصر مؤلف به سبک جذاب بیان مى کند، اما با کمال تأسف این کتاب در دسترس نیست.[16]

3 ـ مجموعه آثار شعر و منظومات ادبى

4 ـ تدوین «دیوان جابر ابى النوادر»: جابر بن عبدالحسین بغدادى از شعراى عراقى است و شیخ راضى دیوان او را تنظیم و تدوین کرده است.

5 ـ تحقیق و احیاى کتاب الغُرّه فى شرح الدرّه: اصل این کتاب در موضوعات علم کلام است و توسط شیخ عبدالنبى على کاظمى نوشته شده است.[17]

6 ـ صلح الحسن: معروف ترین اثر شیخ راضى است که در سال 1372هـ ق به چاپ رسید. این کتاب به نام صلح امام حسن(علیه السلام) پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ توسط حضرت آیت الله خامنه اى در سال 1348 و به همت انتشارات آسیا منتشر شد.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان خطاكارو نااهل

در بعضی از آیات قرآن كریم سخن از دشمنی بعضی زنان و فرزندان به میان آمده است. در مقاله حاضر، نویسنده كوشیده است ضمن بررسی این موضوع راهكارهای برخورد با چنین افرادی را نیز مورد بررسی قرار دهد.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

مدارا کردن با مردم، نوعی صدقه است

مدارا کردن با مردم هم نوعی صدقه است و بلایا و اضطراب‌ها و آشفتگی‌ها را از انسان دفع می کند و آرامش و آسودگی را برای آدمی به ارمغان می آورد.
Powered by TayaCMS