دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر اخوند خراسانی درباره سید عباس معصومی

No image
نظر اخوند خراسانی درباره سید عباس معصومی

آخوند در تقریظى که بر یکى از آثار او نگاشت، مقام علمى سیّد عباس را مورد تأیید قرار داده، به بهترین نحو ممکن از وى تجلیل کرد. در این قسمت، آن چه را که وى در حق آیت الله معصومى نگاشته، مى آوریم:

بسم الله الرحمن الرحیم

بحمدالله جناب نخبة العلماء العاملین و صفوة الفضلاء و سند المحصّلین المجدّین و سیّد المجتهدین، السیّد السّند و المولى المعتمد، آقاى سیّد عباس سلّمه الله تعالى بکمال صلاح و تقوى آراسته و به لباس زهد و پرهیزکارى پیراسته و داراى جهات رشد و سداد است و بالغ مرتبه «اجتهاد» و قابل تصدّى حسبیّه و وظایف شرعیه از فتوى فرمودن و حکومت و فصل خصومت نمودن و امرش مطاع و حکمش لازم الاتباع. ارجوا من الله تبارک و تعالى ان یمتّع المسلمین بطول بقاه، حرّره الاحقر الجانى محمّد کاظم خراسانى.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

روز تربیت بدنی و ورزش

روز تربیت بدنی و ورزش

همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.
Powered by TayaCMS