دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر صدرالاشراف درباره آیت الله سید یونس موسوی اردبیلی

No image
نظر صدرالاشراف درباره آیت الله سید یونس موسوی اردبیلی

زمانى فقیران مشهد حتى قدرت خرید نان نداشتند لذا در مسجد گوهرشاد مجلسى براى گرفتن اعانه از متموّلین منعقد گردید و بعد از بیاناتى، آیت‌اللَّه سید یونس اردبیلى و میرزا احمد کفایى کاغذ و قلم بدست گرفته و از حاضرین طلب کمک نمودند و در آن مجلس به پول آن زمان حدود سى و پنج هزار تومان جمع‌آورى کردند. چون در آن ایام برنج زیاد بود و قیمت مناسبى داشت در چند محل شهر دم‌پخت برنج با روغن و گوشت کافى تهیه شد و هر روز به فقراى بى‌بضاعت نفرى یک کیلو مجانى و به کسبه مستمند از قرار یک کیلو سه ریال داده شد و تا وقتى جو در آن سال بدست آمد این عمل جمعیت زیادى را از مرگ نجات داد.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته ی دفاع مقدس بر همه ارتشیان، سپاه پاسداران، بسیج و نیروهای مردمی و با ایمانی که مخلصانه در گوشه و کنار این کشور خود را برای اسلام و قرآن آماده کرده اند مبارک باد.
Powered by TayaCMS