دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شرط علمای اسلام برای مذاکره با پاپ

No image
شرط علمای اسلام برای مذاکره با پاپ آیت‌الله تسخیری از درخواست اتحادیه علمای مسلمان از پاپ برای عذرخواهی نسبت به توهین به اسلام خبر داد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا، در بیان آخرین وضعیت پروژه‌ای که از سوی تعدادی از علمای مسلمان در جهت به گفت‌وگو نشستن اسلام و مسیحیت دنبال می‌شود، گفت: در صورتی که تماسی با ما برای انجام گفت ‌وگو گرفته شود، ما اجابت نخواهیم کرد، چراکه ما فعلا روابط خود را با واتیکان تحریم کرده‌ایم.
تسخیری دلیل تحریم روابط را عدم عذرخواهی واتیکان از توهین به اسلام و مسلمانان عنوان کرد و اظهار داشت: متأسفانه در سایت واتیکان هنوز مطالب ضداسلام وجود دارد.
وی افزود: تصمیم اتحادیه جهانی علمای مسلمان این است که هیچ مذاکره‌ای با پاپ نداشته باشد، مگر آن‌که حداقل در سایت خود مطالب ضداسلامی را حذف کنند.
دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: این درخواست به صورت بیانیه‌ای از سوی اتحادیه علمای مسلمان مطرح شده است. البته مجموعه‌ای که در اردن است غیر از اتحادیه علمای مسلمان است. اما اتحادیه علمای مسلمان تصمیم گرفته که حداقل تا زمانیکه کاتولیک‌ها در سایت‌شان مطالب ضداسلامی را حذف نکرده‌اند، با پاپ رابطه‌ای برقرار نکند.
وی در پاپان نسبت به ارسال نامه دوم 138 تن از علمای مسلمان به مسیحیان مبنی بر تبریک عید کریسمس و هم‌چنین تعیین امیرغازی بن محمد بن طلال، رییس مؤسسه آل البیت اردن به عنوان هماهنگ‌کننده نشست گفت‌وگوی ادیان میان علمای مسیحی و مسلمان ابراز بی‌اطلاعی کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد

پر بازدیدترین ها

پرخوری

پرخوری

امام صادق (ع) فرمودند : بر دل مؤمن چيزي مضرتر از خوردن بسيار نيست؛ و دو خصلت بد از خوردن بسيار، ناشي مي‏شود: يكي قساوت قلب، دوم تحريك شهوت.»
تواضع و فروتنی

تواضع و فروتنی

پیامبر اکرم(ص): فروتنی جز بر سربلندی بنده نیفزاید، پس تواضع کنید، خدایتان شما را رحمت کند
انتظار فرج

انتظار فرج

امام علی(ع): در انتظار گشایش باشید و از رحمت خداوند ناامید نشوید؛ زیرا دوست داشتنیترین کارها نزد خداوند انتظار گشایش است.
حسادت

حسادت

امام صادق(ع): ریشه حسد کوری و تاریکی قلب همراه با انکار فضل پروردگار متعال است و این دو صفت دو بال کفر به خدا هستند.
آراستگی ظاهر

آراستگی ظاهر

امام حسن مجتبی(ع) می فرماید: خداوند با جمال است و زیبایی را دوست دارد و من به خاطر پروردگارم آراسته می شوم.
Powered by TayaCMS