دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین تغییر ژنتیکی در نوعی از گیرنده های دوپامین شناسایی شد

No image
اولین تغییر ژنتیکی در نوعی از گیرنده های دوپامین شناسایی شد دانشمندان آمریکایی و ایتالیایی یک تغییر ژنتیکی گیرنده های دوپامین نوع D2 را کشف کردند و نشان دادند که این تغییر می تواند موجب بروز بیماریهای اسکیزوفرنی و پارکینسون شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان آمریکایی دانشگاه اوهایو در آمریکا و دپارتمان نورولوژی و روانپزشکی دانشگاه باری در ایتالیا که نتایج تحقیقات خود را در مجله "شرح مباحثات آکادمی ملی علوم آمریکا" (Pnas) منتشر کرده اند، یک تغییر ژنتیکی را در گیرنده های هورمون دوپامین نوع D2 کشف کردند که در بسیاری از فعالیتهای پیچیده مغز دخالت دارد و همچنین با بیماریهایی چون اسکیزوفرنی و پارکینسون مرتبط است.
این کشف می تواند راه جدیدی به سوی داروهای جدید در مبارزه با این دو بیماری بگشاید.
دوپامین نوع D2 یک انتقال دهنده عصبی است که با کنترل عملکردهای پیچیده ای مثل حافظه و حرکت سازگار است.
به گفته این محققان، این تغییر ژنتیکی اولین تغییر عملکردی است که تاکنون برای این گیرنده ها کشف شده است و می تواند تاثیراتی روی عملکردهای مغز برجای بگذارد. تغییر این گیرنده روی انسان با آزمایش داوطلبان سالم انجام شد.
این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "در این آزمایش مشاهده شد که گیرنده های دوپامین نوع D2 با تواناییهای حافظه و دقت ارتباط دارند."
گام بعدی این تحقیقات مطالعه تغییر ژنتیکی گیرنده D2 در بیمارانی است که از بیماری اسکیزوفرنی رنج می برند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS