دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

هشدار شدید اللحن آیت الله مکارم شیرازی نسبت به رواج خرافه

No image
هشدار شدید اللحن آیت الله مکارم شیرازی نسبت به رواج خرافه
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در بیانی انتقادی نسبت به رواج خرافه پرستی در کشور هشدار داد و از مردم خواست برای برآورده شدن حاجات خود به مبانی اسلامی و قرآنی چنگ بزنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، امروز در ادامه سلسله مباحث تفسیر قرآن کریم خود گفت: متاسفانه از برخی گوشه و کنار کشور شنیده می‌شود که گروهی به جای توسل به انبیای الاهی و مبانی دینی به خرافه پرستی روی آورده‌اند.
وی که در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) و در جمع روزه داران سخنرانی می‌کرد،‌ نادانی، فرصت طلبی افراد سود جو و بیگانگان را سرچشمه اصلی خرافه پرستی در کشور دانست و اظهار داشت: به مردم هشدار می‌دهم که در دام خرافه پرستان نیفتند و بدانید که در این میان افرادی سود جو و فرصت طلب با هدایت دشمنان در کشور به دنبال ترویج افکار خرافی هستند.
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: بیگانگان با ترویج افکار خرافه پرستی می‌خواهند مسائل غیردینی را دینی جلوه دهند و شکل عزاداری را در کشور تغییر و جوانان را از مسائل دینی دور کنند.
وی با اشاره به رواج قمه زنی در کشور گفت: من خبر موثق دارم که در زمانی افرادی از برخی سفارت‌خانه‌ها در مشهد به توزیع قمه می‌پرداختند تا از این طریق مسلمانان در میان جهانیان افراد خشونت طلب جلوه دهند.
این مرجع تقلید با بیان این که عزاداری سیدالشهدا بسیار با ارزش و گرانبهاست، تاکید کرد: بسیاری از حل مشکلات در عزاداری سرور شهیدان است و برخی می‌خواهند با جلوه نادرست از این عزاداری‌ها مردم را از اصل اسلام دور کنند در حالی که توسل، نماز شب و اقامه نماز برای امام زمان(ع) از بهترین روش‌ها برای حل مشکلات به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: مردم بدانند وسیله برای توسل فراوان است به سراغ خرافه پرستان، سرکتاب باز کن ها، ستاره شناسان نروند.
این مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اشاره به ساخت فیلم ضد قرآنی فتنه گفت: من این فیلم را دید‌ه‌ام که در بخشی از آن کارهای القاعده، طالبان و قمه زنی آمده است در حالی که هیچ‌ یک از این کارها جزء عقاید مسلمانان به شمار نمی‌رود.
وی تاکید کرد: القاعده افرادی جانی، بی‌سواد و منحرف هستند و طالبان نیز برادر آنهاست و هیچ یک از اعمال آن‌ها از باورها و عقاید مسلمانان شمرده نمی‌شود و این بیگانگان هستند که با ساخت این گونه فیلم‌ها به دنبال منحرف کردن افکار جهانیان می گردند.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
Powered by TayaCMS