دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت‌الله یزدی ؛ باید شخصیت مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود

No image
آیت‌الله یزدی ؛ باید شخصیت مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود آیت‌الله یزدی گفت: نباید مشکلات خود را برای مردم بیان کرد و روحانی حق ندارد حیثیت خود را پیش دیگران بشکند، باید شخصیت، مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله یزدی، رییس جامعه مدرسین در سومین روز همایش علمی کاربردی تبلیغ، ویژه طرح تابستانی هجرت، یکی از اهداف دوران تبلیغی را هدایت مردم بیان کرد و اظهار داشت: حوزه‌های علمیه برای تربیت طلاب، هزینه‌های زیادی کرده و نباید این هزینه‌ها را نادیده گرفت بلکه هدف اصلی از منبر و تبلیغ، باید هدایت مردم باشد.
وی افزود: طلاب و روحانیون در ایام تعطیلی باید در میان مردم باشند و در ایام تحصیلی به بهانه تبلیغ، از رشد علمی باز نمانند.
دبیر شورای عالی حوزه، حضور روحانی در جمع جوانان بعد از منبر را بسیار مهم دانست وافزود: جلسات بعد از منبر با جوانان از خود منبر مهم‌تر است؛ زیرا جوانان در این جلسات صمیمی‌تر می‌شوند و راحت‌تر سؤالات خود را مطرح می‌کنند.
یزدی، محتوای تبلیغ را معارف اسلامی، احکام، اخلاق و مسائل سیاسی و اجتماعی اسلامی بیان کرد و گفت: علم بدون هدایت مردم ارزش ندارد و مبلغان نباید مجالس عمومی را با مجالس علمی اختلاط کنند و سخنرانی‌ها باید به تناسب مخاطبان باشد.
وی افزود: مبلغان با جامعه شناسی و روانشناسی آشنا باشند، تا بتوانند بحث‌های مورد علاقه مخاطب را بیان کنند.
رییس جامعه مدرسین، برکت منبر و گفتار را بیان مسئله فقهی و شرعی دانست وگفت: مخاطب، تعیین کننده موضوع و سطح آن است و در تبلیغ به تناسب نیازمندی‌ها، باید مسائل فقهی و شرعی نیز بیان شود.
دبیر شورای عالی حوزه تکیه بر خواب را در مباحث تبلیغی شایسته روحانیت ندانست و اظهار داشت: تکیه بر مسائل بی‌اساس مانند خواب باعث می‌شود مردم خواب را حجت بدانند.
وی افزود: رفتار و عمل مبلغ در مقابل دیگران باید آموزنده باشد و در صحبت‌های خود نباید از واژه‌ها و کلمات نامناسب استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ادب در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد ادب بیان شده است آورده شده.
No image

اطعام مومن, اکرام مومن, پوشاندن مومن در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اطعام مومن, اکرام مومن, پوشاندن مومن بیان شده است آورده شده.
No image

اصلاح بین مردم در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اصلاح بین مردم بیان شده است آورده شده.
No image

انصاف و عدل در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد انصاف و عدل بیان شده است آورده شده.
No image

تقيه در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد تقيه بیان شده است آورده شده.

پر بازدیدترین ها

No image

رعایت حق مومن در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد رعایت حق مومن بیان شده است آورده شده.
No image

نرمی و مدارا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد نرمی و مدارا بیان شده است آورده شده.
No image

سلام و تحیت و خداحافظی و سخن هنگام عطسه در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد سلام و تحیت و خداحافظی و سخن هنگام عطسه بیان شده است آورده شده.
No image

اطعام مومن, اکرام مومن, پوشاندن مومن در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اطعام مومن, اکرام مومن, پوشاندن مومن بیان شده است آورده شده.
No image

عذر خواهی در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عذر خواهی بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS