دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام مهدى‌علیه السلام :

«ما اُرغِمَ أنفُ الشَّیطانِ بِشَی‌ءٍ مِثلِ الصَّلاةِ؛ هیچ چیز مانند نماز ، بینى شیطان را به خاک نمى‌مالد.»
No image
امام مهدى‌علیه السلام : بسم‌‌ الله‌ الرحمن‌ الرحیم
به‌‌ نام‌ خداوند بخشنده مهربان‌.
ستایش‌ مخصوص‌ خداست‌‌ که‌‌ شب‌ تار را به قدرت خود ببرد و روز روشن‌ را از رحمت‌ به‌ جای‌ آن‌ بیاورد و روشنی‌ روز پس‌ از شب‌ تار مرا فرا گرفت‌‌ درحالی‌ که‌‌ متنعم‌ به نعمت او هستم‌.
ای‌‌ خدا چنانکه‌ مرابرای این‌ روز باقی‌ داشتی‌ برای‌‌‌ روزهای مثل‌ این‌ روزی مرا باقی‌ بدار و درود بر پیغمبر (ص‌) و آل‌ او فرست‌ و مرا در این‌ روزوشبها و روزهای‌ دیگر به‌ ارتکاب‌‌ افعال‌ حرام‌ و کسب گناهان‌ مبتلا مگردان‌‌ و هرخیری‌ که‌ براین روز و در این‌‌ روز وبعد از آن مقدر کرده‌ای‌ مرا نصیب‌ گردان‌‌‌ وهر شری‌ براین روز و در این روز و بعداز آن‌‌ رااز من رفع‌ فرما.
خدایا من‌ به‌‌‌‌ عهده اسلام‌ به درگاه تو متوسلم‌ و به‌‌‌ حرمت‌‌ و عظمت قرآن‌ به درگاه تو متکی‌‌‌ هستم‌ وبه‌‌ محمد مصطفی صلی الله علیه‌‌ واله نزد تو شفاعت‌ می‌ طلبم‌ پس‌ بار خدایا کاری‌ که‌‌‌ به برآمده شدن‌ حاجتم‌ امیدوار کند مرابیاموز, ای‌ مهربانترین‌ مهربانان‌ .
بارخدایا دراین‌‌ روز پنجشنبه‌ پنج‌ چیز من رابرآورده‌‌ فرما که جز کرم‌ تو گنجایش‌ آن‌‌ ندارد و جزنعمتهای‌ تو طاقت‌ آن نیارد, سلامتی‌ بخش‌ که‌‌ برطاعت‌ توانا باشم‌ و به عبادتی‌ موفقم‌ کن‌‌ که‌‌ به آن مستحق‌ ثواب‌ عظیم‌‌ توشوم. درحال‌ من‌ رزق‌‌ وسیع‌ از طریق حلال‌ نصیب‌ فرما و دیگر اینکه‌ مرا درمواضع‌ بیمناک‌ به‌ امان‌‌ خودایمن فرما و از حوادث پرغم‌ واندوه‌‌ درپناهخودآور و درود بر محمد وآل‌‌ محمد فرست‌ و توسل مرا به‌‌ آن‌‌ شفیع‌ من قرار ده و سودمند برای‌ سفر آخرتم‌ گردان‌, زیرا تنها تویی‌‌ که‌ مهربانترین‌‌ مهربانان هستی .
(بحارالأنوار ، ج 53 ، ص 182)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

چشمه ی زمزم

No image

ماهیت حاکمیت سیاسی

Powered by TayaCMS