دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازجویی از پایگاه های عربستانی توهین کننده به شیعه

No image
بازجویی از پایگاه های عربستانی توهین کننده به شیعه منابع آگاه در عربستان سعودی اعلام کردند، مقامات مسوول و دولتی این کشور اقدام به بازجویی از مسوولان چهار پایگاه الکترونیکی که به مذهب تشییع توهین کرده، ورزیدند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از برنا، این پایگاه‌های الکترونیکی به اتهام توهین، فحاشی، تکفیر و زیر سوال بردن عقاید مذهب شیعه اثنی عشری، مورد بازجویی قرار گرفتند.
گفتنی است این بازجویی در پی شکایت استاد «امین طاهر البدیوی»، پژوهشگر مسائل قانونی، نزد دادگاه منطقه شرقی عربستان، صورت گرفت.
"امین البدیوی" پس از تقدیم اوراق شکایت به دادگاه طی مصاحبه ای اعلام کرد: مقامات دادگاه گفتند که حتما به زودی این چهار پایگاه الکترونیکی مورد بررسی قرار می گیرند.
وی در ادامه افزود: مطمئن هستم که این چهار پایگاه الکترونیکی به نمایندگی از تمام اهل سنت سخن نمی گویند.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

ویژگی های خانواده موفق از نظر اسلام

از دیدگاه اسلام انسانها از لحاظ ویژگیها ، توانایی و استعدادها متفاوت از یکدیگر هستند. بر این اساس در نظر گرفتن این تفاوتها را نیز در تربیت فرزندان در خانواده دارای اهمیت می‌داند. از نمونه احادیثی که ذکر شد و هزاران شواهد معتبر دیگر می‌توان به نقش اهمیت خانواده از دیدگاه اسلام پی برد. اسلام سعادت و شقاوت فرد را تحت تاثیر خانواده چه در دوران قبل از تولد و چه بعد از تولد می‌داند.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان خطاكارو نااهل

در بعضی از آیات قرآن كریم سخن از دشمنی بعضی زنان و فرزندان به میان آمده است. در مقاله حاضر، نویسنده كوشیده است ضمن بررسی این موضوع راهكارهای برخورد با چنین افرادی را نیز مورد بررسی قرار دهد.
No image

اهمیت حیا از نطر دین اسلام

اگر در جامعه مرزها و حریم‌ها معیّن نباشد و هر کس به خود اجازه دهد وارد حریم دیگران شود، به تدریج بی‌حیایی در جامعه رواج پیدا می‌کند. صمیمیت و خودمانی شدن در جای خود امری پسندیده است اما اگر به افراط کشیده شد، حرمت‌ها شکسته می‌شود. در اسلام جایگاه هر کس تعریف شده است.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
Powered by TayaCMS