دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در سایه عنایت حضرت زینب(علیها السلام)

No image
در سایه عنایت حضرت زینب(علیها السلام)

در سایه عنایت حضرت زینب(علیها السلام)

مرحوم فیض الاسلام در مقدمه کتاب خاتون دو سرا، انگیزه خود از نگارش زندگى حضرت زینب(علیها السلام) را چنین شرح مى دهد:

بیش از دوازده سال پیش به درد شکم گرفتار شدم و معالجه اطبا سودى نبخشید، براى استشفا به اتّفاق و همراهى اهلبیت و خانواده به کربلاى معلاّ مشرف شدیم، در آنجا هم سخت مبتلا گشتم. روزى دوستى از زائرین، در نجف اشرف، من و گروهى را به منزلش دعوت نموده با اینکه رنجور بوده، رفتم، در بین گفت وگوهاى گوناگون، یکى از علما که در آن مجلس بود، فرمود:

پدرم مى گفت: هر گاه حاجت و خواستهاى دارى، خداى تعالى را سه بار به نام علیا حضرت زینب کبرى(علیها السلام)بخوان، بى شک و دو دلى خداى عزّوجلّ خواستهات را روا مى سازد، از این رو من هم چنین کرده شفا و بهبودى بیماریم را از خداى تعالى خواستم، و علاوه بر آن، نذر نموده و با پروردگارم عهد و پیمان بسته که اگر از این بیمارى بهبودى یافته، کتابى در احوال سیّده معظّمه(علیها السلام)بنویسم و از بسیارىِ اَشغال و کارها و نوشتن و چاپ و نشر کتاب ترجمه و خلاصه تفسیر قرآن عظیم، به نذر خود وفا ننمودم تا این که چند روز پیش یکى از دخترانم (وفقهاالله تعالى) مرا آگاه ساخت که به نذرم وفاء ننموده، من هم از خداى عز اسمه توفیق و کمک خواسته به نوشتن آن شروع نمودم و آن را کتاب ترجمه خاتون دو سر سیّدتنا المعصومة، زینب الکبرى (ارواحنا لتراب اقدامها الفداء) نامیدم.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS