دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فعالیت چهل‌هزار سایت وهابی علیه شیعه

No image
فعالیت چهل‌هزار سایت وهابی علیه شیعه دکتر حسینی قزوینی گفت: وهابیت در مقابله با فرهنگ غنی شیعه عاجز مانده است و برای تحریک اذهان جوانان به ادلّه و تهمت های بی اساس روی آورده است.
به گزارش خبرنگار شیعه نیوز، دکتر حسینی قزوینی، رئیس موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج)، در دیدار با دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر با هشدار به هجمه گسترده وهابیت علیه شیعیان و فعالیت چهل هزار وب سایت وهابی ضد شیعه گفت: بر اساس گفته یکی از وزرای دولت عربستان در سال گذشته بیش از ده میلیون لوح فشرده، کاست و جزوه در طول یک ماه برگزاری ایام حج در اختیار حجاج قرار گرفته که 90 درصد مطالب آنها تهمت، افترا و کذب علیه شیعه بوده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قزوینی، رئیس موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج)، در دیدار با دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به هجمه گسترده وهابیت نسبت به شیعیان، گفت: وهابیت با انتشار جزوات انحرافی به ویژه در ایام حج سعی دارد جوانان را نسبت به مسئله غدیر بدبین و عقیده آنان را منحرف کند.
وی تصریح کرد: اکنون چهل هزار وب سایت که از طرف وهابیت پشتیبانی می شود به صورت شبانه روزی علیه شیعه فعالیت می کنند و برخی از کتب ضد شیعی را در تیراژ هشت میلیونی چاپ و در کشور های عربی پخش می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شبیبیه

No image

حمزیّه

No image

ضحاکیه

No image

اخنسیه

No image

صفریه

پر بازدیدترین ها

No image

فرقه ازارقه

No image

صفریه

No image

فرقه نجدیه Najdyh

No image

حمزیّه

No image

شبیبیه

Powered by TayaCMS