دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آوا نگاری قرآن کریم از سوی مرکز اسلامی هامبورگ.

No image
آوا نگاری قرآن کریم از سوی مرکز اسلامی هامبورگ.
برای نخستین بار، کل قرآن کریم از سوی مرکز اسلامی هامبورگ آوا نگاری شد.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، مرکز اسلامی هامبورگ پس از تجربه موفق در آوا نگاری الفاظ که دو سال قبل انجام پذیرفت و استقبال فراوان جوانان، آوا نگاری کل قرآن کریم را منتشر کرد.
بر پایه این گزارش در روش آوا نگاری از آنجا که اصوات و فونتیک کلمات به صورت لاتین و با قواعد ساده نوشته می‌شوند افراد نا آشنای به زبان عربی می‌توانند واژگان عربی قرآن کریم را به آسانی قرائت کنند.
این آوا نگاری نه فقط برای آلمانی زبانان بلکه برای تمامی کسانی که با الفبای لاتین سر و کار دارند می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.
این کتاب هم اکنون در شماره‌گان محدود منتشر شده و به زودی نیز در محیط اینترنتی در معرض عموم قرار می‌گیرد.
 
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اهمیت شبهای قدر

بعضی از کارها انسان را از شفاعت اهل بیت سلام الله علیهم محروم می کند. و بعضی از کارها هم شفاعت را نصیب می کند.
No image

اهميت توبه در شب قدر

پيغمبر بزرگ اسلام امشب در مسجد ظرف آبى در اختيار داشتند. به محض اين كه مى ديدند كسى چشمش سنگين مى شود، بلند مى شدند و خودشان با دست مباركشان صورت آن شخص را مى شستند و مى فرمودند: برادر! مواظب باش خواب نروى.
Powered by TayaCMS