دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رهبران مسلمان و مقامات واتیکان خواهان گفتگوهای دایمی با یکدیگر شدند

رهبران مسلمان و مقامات واتیکان روز چهارشنبه 15 اسفند ماه توافق کردند که انجمنی از کاتولیکها و مسلمانان تشکیل دهند تا شکاف میان آنها به‌واسطه برگزاری جلسات گفتگوی و منظم پر شود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یحیی سرجیو پالاویسینی نایب رئیس جامعه اسلامی دینی ایتالیا گفت: باید گفتگو را به دنبال موفقیتهای بزرگ ژان پل دوم به‌روز کنیم. تصمیم به برگزاری جلسات گفتگوی منظم در پایان نشست دو روزه رهبران مسلمان و مسیحی در واتیکان اعلام شد. این دیدار به ریاست کاردینال ژان لوئی توران رئیس شورای پاپی گفتگوی بین ادیان اداره می‌شد. هیئت مسلمان به رهبری شیخ عبدالکریم مراد رئیس آکادمی اسلامی تراست بریتانیا و با حضور ابراهیم کالین سیلک استاد مطالعات اسلامی دانشگاه جورج تاون بودند. این نشست به دنبال پاسخ واتیکان به نامه علمای مسلمان به رهبران و متفکران مسیحی صورت گرفت. نخستین دیدار این انجمن طی روزهای 4 تا 6 نوامبر(13 تا 15 آبان) در رم با حضور 24 رهبر و علمای دینی از هر کدام از طرفین برگزار می‌شود که طی آن به موضوعاتی چون: عشق خداوند، محبت به همسایه، بنیادهای الهیاتی و معنوی و کرامت انسان و احترام متقابل مورد بحث قرار می‌گیرند. در این نشست همچنین پاپ بندیکت نیز سخنرانی می‌کند. کاردینال تارسیسکو برتونه وزیر امور خارجه واتیکان گفت: پاپ با هدف بررسی پیوندهای میان ما بدون کم اهمیت شمردن یا نادیده گرفتن تفاوتهای ما با رهبران مسلمان دیدار می‌کند. روابط کاتولیکها و مسلمانان پس از سخنرانی پاپ در سال 2006 در دانشگاه رگنزبرگ تیره و تار شد.
No image
رهبران مسلمان و مقامات واتیکان خواهان گفتگوهای دایمی با یکدیگر شدند

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS