دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدریس آیت الله سید عی موسوی بهبهانی

No image
تدریس آیت الله سید عی موسوی بهبهانی

تدریس در کربلا و نجف

وى در سال 1362 هـ .ق. براى چهارمین بار به قصد زیارت ائمه(علیهم السلام) به عتبات عالیات مشرف مى شود و بنا به درخواست آیت الله حسین طباطبایى قمى ـ که مرجع تقلید و رئیس حوزه علمیّه کربلا بود ـ در کربلا اقامت گزید. او 2 سال در حوزه علمیّه کربلا، به تدریس خارج فقه و اصول پرداخت و بعد از آن، به نجف رفت. در همان آغاز ورود او به نجف، جمعى از فضلا و دانشمندان از وى درخواست نمودند تا تدریس را آغاز نماید، او نیز به تدریس خارج فقه پرداخت. توانایى علمى او چنان بود که یکى از فضلاى با سابقه نجف اشرف پس از شرکت در درس او گفت: «چیز عجیبى است! مباحثى که آقاى... (یکى از فقیهان بزرگ نجف اشرف که استاد بلامنازع آن روز نجف بود) مدت ها درباره آن بحث و بررسى نموده است، آقاى بهبهانى با مختصر توضیحى و به بهترین وجهى آن را حل کرد.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور13

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور13 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS