دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجلیل از علما

No image
تجلیل از علما

تجلیل از علما

ایشان براى مراجع تقلید و عالمان بزرگوار، علاقه و احترام خاصّى قائل بود و از آنان تجلیل مى نمود. همیشه از آیت الله حاج میرزا فتاح شهیدى یاد مى کرد و مى فرمود: «تبریز بعد از ,آیت الله العظمى حاج میرزا صادق آقا مجتهد بک مجتهد دیده است و آن هم آقا میرزا فتاح است و بس.»

همچنین با آیت الله شهید حاج میرزا محمّدعلى قاضى طباطبایى رفیق بود. هر وقت آن مرحوم از تبعید برمى گشت دو ـ سه روز بعد به منزل ایشان مى رفت و ساعت ها با هم در خلوت صحبت مى کردند.([31])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

منشآت

No image

اخلاق ناصرى

No image

بحرالمعارف

در خصوص عرفان، حدیث و کلام اسلامى که در لابه‌لاى آن اشعارى دیده مى‌شود. این کتاب به زبان فارسى و عربى است.

 ,عبدالصمد همدانى بحرالمعارف را در کربلا به رشته تألیف درآورد و نسخه‌هاى خطى از آن در کتابخانه‌هاى معتبر ایران از جمله آستان قدس رضوى، کتابخانه آیت‌اللَّه مرعشى و کتابخانه‌هاى نجف و کربلا نگاهدارى مى‌شود. چاپ سنگى آن در ایران در یک مجلّد رحلى و در 550 ص به سال 1293ه .ش در تبریز انجام پذیرفته است. در بمبئى (هند) نیز به طبع آن اقدام کرده‌اند.

 ,طبع جدید بحرالمعارف در سه مجلّد با قطع وزیرى و تحقیق و ترجمه آقاى حسین استاد ولى در پاییز 1370ه .ش توسط انتشارات حکمت صورت گرفته است.

 ,کتابى تحت عنوان «شرح معارج الاصول محقق حلّى» در اصول فقه را نیز به عبدالصمد همدانى نسبت داده‌اند که در واقع این اثر از آنِ سید عبدالصمد حسینى از احفاد میر سید على همدانى است.

No image

مقصدالواصلین

No image

رسالة لقاءاللَّه

Powered by TayaCMS