دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر حاج شیخ میرزا جواد انصارى همدانى درباره آیت الله محمد بهاری

No image
نظر حاج شیخ میرزا جواد انصارى همدانى درباره آیت الله محمد بهاری

حاج شیخ میرزا جواد انصارى همدانى که اهل معرفت و سیر و سلوک بود و در همدان سکونت داشت، همیشه براى زیارت قبر آیت الله شیخ محمّد بهارى و استمداد از روح بلند او، به بهار مى رفت. او بارها راه 19 کیلو مترى بهار ـ همدان را پیاده طى کرد و به زیارت قبر بهارى رفت. وى درباره عظمت شخصیّت عرفانى بهارى گفته است: من بعد از قبر سلمان فارسى، قبرى را به نورانیت محمّد بهارى در بهار همدان ندیده ام و خود بارها با پاى پیاده از همدان تا بهار طى مى کردم و به زیارت ایشان مى آمدم.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

پیمان صلح پاریس

پیمان صلح پاریس

یکی دیگر از پیمان‌های ننگینی که در زمان سلطنت ناصرالدین شاه بین ایران و انگلیس بسته شد، پیمان صلح پاریس بود که انگلیس به دلیل تصرف هرات، توسط ایران، چندین شهر جنوب ایران را تصرف کرد، که منجر به بستن پیمان بین دو کشور گردید.
پیمان سعدآباد

پیمان سعدآباد

سیاست خارجی ایران قبل از جنگ جهانی دوم و در زمان رضاخان، بر مبنای استوار ساختن موقعیت خود در برابر دو قدرت شوروی و انگلیس بود.
No image

جان میلتون John Milton

پر بازدیدترین ها

No image

عهدنامه گلستان

No image

نهادهای حکومتی

No image

دیکتاتور مصلح

Powered by TayaCMS