دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر قاضى نورالله شوشترى درباره ابن ادریس محمد حلی

No image
نظر قاضى نورالله شوشترى درباره ابن ادریس محمد حلی

قاضى نورالله شوشترى:

«دراشتغال فهم و بلند پروازى، از فخر الدین رازىپیش و در علم فقه و نکته طرازى (پردازى) از محمّد بن ادریس شافعى در پیش است. کتاب سرائر که از جمله مصنفات شریفه اوست، در دقت فهم وکثرت او، دلیلى ظاهر و برهانى باهر است و او را بر تصانیف شیخ اجل ابو جعفر طوسى، ابحاث بسیار است و در اکثر مسایل فقهى او را خلافى یااعتراضى ویا استدراکى هست.»([37])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

No image

مسئولیت انسان در اسلام

واژه مسئولیت و ریشه های ان از سلسله واژه هایی است که به صورت مکرر در جای جای قرآن کریم مورد تصریح قرار کرفته است. خدای متعال از نقش ابزار هایی که برای بالا بردن سطح اگاهی انسان افریده شده اند همانند گوش و چشم و قلب.پرسش نموده که ایا همواره به دنبال کشف حقیقت بوده اند یا به صرف دریافت هرگونه مطلبی ولو به صورت مشکوک و مظنون- بدان اعتماد ورزیده و ان را ملاک و معیار برای جهت دهی رفتار قرار داده اند.
No image

اخلاق مدیر در قرآن

این تحقیق بصورت مطالعه کتابخانه ای وبا رویکرد توصیفی- تفسیری بوده که ابتدا معنای اخلاق از دیدگاه قرآن سپس خصوصیات اخلاقی مدیر و موارد مرتبط با آن درمتون دینی ورهاورد آن مورد بررسی قرار گرفته است . لذا در این راستا به نظر میرسد مدیریت با اخلاق نیکو رابطه ای تنگاتنگ داشته و به بهینه سازی عملکرد، تعهد، روابط، منابع انسانی و...تاثیر مثبت ومستقیم دارد.
Powered by TayaCMS