دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه اندازی دانشگاه مجازی اسلامی

No image
راه اندازی دانشگاه مجازی اسلامی رئیس دانشگاه آزاد با تشریح مصوبات سیزدهمین نشست شورای اجرایی اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام (FUIW) از ارزیابی کیفی و اعتبارسنجی دانشگاههای جهان اسلام و راه اندازی دانشگاه مجازی اسلامی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالله جاسبی در خصوص مصوبات سیزدهمین مجمع FUIW که در کوالالامپور مالزی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: در گزارش دبیر کل آیسسکو پیرامون مسائلی نظیر نوسازی و توسعه سیستم دانشگاه، همکاری و تعامل دانشگاه های عضو، توسعه روندهای آموزش دانشگاهی در آینده، سازمان دهی کنفرانس ها، شرکت در فعالیت های اتحادیه نهادها و موسسات موازی و پروژه های تکمیلی توضیحاتی ارائه شد.
وی ادامه داد: همچنین با ارائه گزارش مالی اتحادیه، مشخص شد میزان هزینه ها از میزان درآمدها کمتر بوده است.
جاسبی با اشاره به پیشنهاد دانشگاه آزاد و تصویب پروژه دانشگاه مجازی اسلامی زیر نظر FUIW گفت: در مجمع عمومی اتحادیه، 15 عضو به عنوان هیئت امنا پیشنهاد شدند که چهار عضو دائم آن شامل دبیر کل اتحادیه، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه شارجه و دانشگاه اسلامی اوگاندا هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سایر اعضا را دانشگاه کویت، دانشگاه اسلامی امام محمد بن سعود عربستان، دانشگاه دولتی اقتصاد آذربایجان، دانشگاه اسلامی بین المللی مالزی، دانشگاه سنگال، دانشگاه کردوی آمریکا، بانک توسعه اسلامی، سازمان خیرین بین المللی اسلامی، صندوق وحدت اسلامی، دانشگاه عبدالمالک اسحادی و دانشگاه عیر حضوری قدس دانست و افزود: دانشگاه مجازی اسلامی تا پایان سال 2008 پذیرش دانشجو خواهد داشت.
رئیس شورای اجرایی اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام با اشاره به تصویب پروژه کیفیت و اعتبار سنجی دانشگاهها گفت: 11 نماینده از آیسسکو، اتحادیه شورای اجرایی، دانشگاه کویت، دانشگاه بین المللی مالزی، دانشگاه اسلامی داکار، دانشگاه اسلامی هلند، بنیاد آموزش اسلامی، بانک توسعه اسلامی و ... مسئولیت ارزیابی دانشگاه های جهان اسلام را عهده دار شدند.
جاسبی خاطرنشان کرد: همچنین پروژه ای با عنوان تجاری سازی دانشگاههای اسلامی از سوی دانشگاه آذربایجان به منظور مشخص کردن کارآیی دانشگاهها و موسسات غیر دولتی که شهریه می گیرند، ارائه شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: تصویب جایزه FUIW برای مقالات تحقیقاتی، آکادمیک و دانشگاهی از دیگر دستاوردهای سیزدهمین اجلاس شورای اجرایی بود که در این رابطه چهار محقق دانشگاهی تقدیر شدند.
وی از عضویت 14 دانشگاه برای نخستین بار در اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام خبر داد و گفت: این اعضا شامل دانشگاه امام صادق (ع)، کالج اسلامی مطالعات عالی جاکارتای اندونزی، موسسه آموزش عالی اینداس پاکستان، دانشگاه غیر حضوری سودان، دانشگاه اسلامی غزه فلسطین، دانشگاه محمود کشقاری قرقیزستان، دانشگاه علوم اسلامی لیبی، دانشگاه ملی مالزی، موسسه دارالحدیث مراکش، دانشگاه الحورای مراکش هستند.
دکتر جاسبی شرایط عضویت دانشگاه های اسلامی در FUIW را داشتن مجوز رسمی از آموزش عالی کشور و فعال بودن دانشگاه، دارا بودن دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی و سایر پارامترهای علمی و پژوهشی دانست و گفت: FUIW بیش از 200 عضو دارد و بخشی از هزینه اتحادیه از طریق حق عضویت ها و بخشی از طریق آیسسکو وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی تامین می شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بحث و تبادل نظر پیرامون مسائلی نظیر برگزاری کرسی های نظریه پردازی در دانشگاه های جهان اسلام، برطرف کردن موانع علمی میان ملل اسلامی، جهانی شدن دانشگاه ها، چالش ها و چشم اندازهای آموزش عالی از دیگر برنامه های در دستور کار اجلاس سیزدهم بود که برای بررسی و تصویب در اجلاس چهاردهم مطرح شد.
جاسبی اضافه کرد: چهاردهمین اجلاس شورای اجرایی اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام ماه مارس سال آینده در ریاض عربستان برگزار می شود.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.

پر بازدیدترین ها

No image

سیره پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی

اهميت اعتقاد به پيامبر اسلام تا اندازه اي است كه شهادت به رسالت ايشان در كنار شهادت به يگانگي خداوند شرط ورود به اسلام شمرده شده است. از اين رو لزوم آشنايي مسلمانان با اصل نبوت معلوم مي گردد.
No image

حلم و بردباری در سيره اخلاقي ائمه معصومين

هدف تمامي اديان و پيامبران الهي و ائمه معصومین علیهم السلام تربیت آدمی و دعوت به فضائل اخلاقی میباشد. و در دين اسلام به عنوان آخرين و کاملترين دين خدا، مکارم اخلاق، و خويهاي پسنديده از جايگاه ويژه اي برخوردارند چنانکه اخلاق يکي از غايات مهم بعثت است که پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله) آن را بيان فرموده است.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهي هر چند اجمالي به آيات و رواياتي كه در مورد فرزند وارد شده، مي توان به نگرش عميق اسلام درباره فرزند و جايگاهش در انديشه اسلامي پي برد. فرزندان نعمت هاي الهي نزد والدين اند، هم مي توان آنها را بر انجام اعمال ناشايست و خلاف فطرت الهي شان به خاك ذلّت و پستي نشاند.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
Powered by TayaCMS