دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله شهید سیّد محمّد باقر صدر درباره آیت الله سید الوالقاسم خویی

No image
نظر آیت الله شهید سیّد محمّد باقر صدر درباره آیت الله سید الوالقاسم خویی

آیت الله شهید سیّد محمّد باقر صدر:

اینجانب علاقه شدید و وافر به بزرگ ما و استاد ما، سند و پشتوانه علمى ما حضرت آیت الله العظمى خویى دارم. استادى که چشمم به نور معنویت درس ایشان روشن و طعم حلاوت و شیرینى معرفت را از محضر ایشان چشیدم و مى شود گفت که بهترین نعمت هاى الهى که همان ایمان و علم است و اگر خداوند متعال این نعمت ها را براى من ارزانى داشته است، این از فضل و الطاف استادم مى باشد. آن چه من دارم قطره اى از دریاى بى کران علم ایشان است و به حق مى شود گفت که ایشان پدر روحانى من است.([21])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

کودتای 28 مرداد

No image

هلاکت مأمون عباسی

Powered by TayaCMS