دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیریت و مدارا

«سع الناس بوجهک و مجلسک و حکمک»
No image
مدیریت و مدارا

حضرت على‌علیه السلام ، در آغاز فرمان حکومتى خود به عبدالله بن عباس، هنگامى که او را در بصره به جاى خود گمارد، چنین فرمود:

«سع الناس بوجهک و مجلسک و حکمک» با مردم، به هنگام دیدار و در مجالس رسمى و در مقام داورى، گشاده روباش و از خشم بپرهیز.

ایشان با تأکید بسیار از کارگزاران و کارکنان نظام ادارى خواسته اند که با مردم، خوشرفتار باشند؛ نگاهشان، سخنانشان، عملکردشان، خدمتگزاریشان، همه و همه این گونه باشد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت را به معنای واقعی باید بدعتی خطرناک در دین مبین اسلام به شمار آورد؛ این فرقه گمراه از همان اوان پیدایش خود، خشونت، کینه توزی، نفاق و تفرقه افکنی بین پیروان دین آسمانی اسلام را سرلوحه خود قرار داده است.
نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

وهابیت که زاییده افکار محمد بن عبد الوهاب است در برهه ای از زمان به تاخت و تاز هایی در حجاز اقدام نمود و ضمن تلاقی با سیاست و سیاسیون یکه تازی هایی در میدان سیاست انجام داد.
نقش استعمار در پیدایش وهابیت

نقش استعمار در پیدایش وهابیت

مقدمه: ((اسلام)) از آغاز پیدایش و ظهور، جهاد و مبارزهئ مستمر علیه قدرتهای ظلم گستر جهان را از اهداف اولیه و بنیادین خود قرار داده و رهایی انسانهای در بند جور و ستم جباران تاریخ و گسستن زنجیرهای اسارت و بردگی و استقرار صلح و آزادی را از پی‌آمدهای طبیعی گسترش این جهاد مقدس دانسته است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.
Powered by TayaCMS