دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

معلم انگلیسی واهانت به مقدسات مسلمانان

No image
معلم انگلیسی واهانت به مقدسات مسلمانان به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان و به نقل از شبکه العربیه، مقامات پلیس سودان یک معلم زن انگلیسی را که شاگرد 6 ساله خود را تشویق به نام گذاری عروسکش به نام پیامبر اسلام(ص) کرده بود را تحت تعقیب قرار داد.
بنا براین گزارش، خانواده این دانش آموز پس از با خبر شدن از این موضوع سریعاً مقامات پلیس را در جریان امر قرار دادند که جیلین جیبونز معلم زبان انگلیسی فرزندشان را ترغیب به نام گذاری عروسک خود با نام پیامبر (ص) کرده است.
گفتنی است که این معلم انگلیسی درحال حاضر در بازداشت قرار دارد.
در این راستا دستگاه قضایی سودان خواهان مجازات وی و اعمال قانون در مورد این معلم است و در مقابل سفارت انگلیس در خارطوم قصد توجیه این توهین را داشته و برای تبرئه این معلم، دست به تلاش‌های زیادی زده است.
دین اسلام در کشور سودان که قبلاً مستعمره انگلستان بوده، به عنوان دین رسمی این شناخته شده است و اجرای قوانین دین مبین اسلام مورد توجه مردم قرار دارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS