دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان

No image
برگزاری کارگاه آموزشی ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان، ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان، به همت مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان برگزار می شود.
خانم اصغری، مسوول برنامه ریزی و خدمات آموزشی مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، از برگزاری کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان در مشهد خبرداد و افزود: این کارگاه به مدت شش روز و به صورت رایگان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان با توجه به نیاز جامعه و درخواست خانواده ها برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: در این کارگاه، موضوعات اصلاح و تغییرات رفتاری در کودکان و مراحل رشد از تولد تا 13سالگی باحضور استاد طحان پور از ساعت نه تا دوازده 24 تیرماه، شکل گیری مفاهیم دینی و اثرات آن در تربیت کودک با حضور استاد مولودی از ساعت نه تا دوازده 25 تیرماه، اهمیت و ضرورت بازی و چگونگی شکوفا کردن خلاقیت در کودکان، خواب کودکان و چگونگی آمورش انجام امور شخصی با حضور استاد پاکدامن از ساعت 16 تا 18روزهای 29و31 تیرماه و یکم مردادماه و راه های افزایش عزت نفس در کودکان باحضور استاد خضری از ساعت نه تا یازده دوم مردادماه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نام نویسی از علاقه مندان شرکت در این کارگاه تا روز 23تیرماه در ساعات اداری در محل مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان واقع در مشهد ـ خیابا آزادی ـ آزادی 23 انجام می شود. همچنین شماره تلفن 0511-2220008 در ساعات اداری، جهت کسب اطلاع بیشتر آماده پاسخگویی می باشد.
گفتنی است، کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان، ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان از 24 تیرماه در محل سالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) مشهد واقع در چهارراه خواجه ربیع ـ خیابان حسین باشی 6 برگزار می گردد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

 فرازی از خطبه های نهج البلاغه در باب توحید

فرازی از خطبه های نهج البلاغه در باب توحید

هر چه به ذات شناخته باشد ساخته است و هرچه به خود بر پا نباشد ديگرى اش پرداخته. سازنده است نه با به كار بردن افزار. هر چيز را به اندازه پديد آرد، نه با انديشيدن در كيفيت و مقدار. بى نياز است بى آنكه از چيزى سود برد. با زمان ها همراه نيست و دست افزارها او را يارى ندهد.
 خداشناسی در نهج البلاغه

خداشناسی در نهج البلاغه

پیشوایان دینی، همواره ما را از اندیشیدن در ذات خداوند بزرگ منع کرده اند؛ چرا که عظمت بی پایان حضرت حق، فراتر از آن است که عقل محدود و نارسای بشری به درک و شناخت او دست یابد. در بخشی از کلام امام علی علیه السلام آمده است: «اگر وهم و خیال انسان ها، بخواهد برای درک اندازه قدرت خدا تلاش کند و افکار بلند و دور از وسوسه های دانشمندان، بخواهد ژرفای غیب ملکوتش را در نوردد و قلب های سراسر عشق عاشقان، برای درک کیفیّت صفات او کوشش نماید .
 توحید و خداگرایی‏ در نهج البلاغه

توحید و خداگرایی‏ در نهج البلاغه

البته این‏گونه نیست که خداوند با وجود امکان اشراف انسان بر صفاتش او را بازداشته، بلکه روشن است که شناخت جامع موجود نامحدود از سوى یک موجودِ محدود محال است. قدرت او بر اشراف‏بخشیدن به‏انسان در شناخت خود، به این امرِ محال تعلق نمى‏گیرد؛ زیرا غیرخدا همه‏چیز محدودیت دارد و نامحدودکردن محدود ذاتاً محال است.
 توحید در نگاه امام علی (علیه السلام)

توحید در نگاه امام علی (علیه السلام)

بعضی متفکران بر این باورند که در قرآن بر اثبات وجود آفریدگار آیـاتـی ذکـر شده است که روشن ترین آن ها را آیه ذیل است: (افی الـلـه شک فاطر السموات والارض5؛ مگر درباره خدای متعال که خالق آسمان ها و زمین است، شکی هست؟
 توحید از دیدگاه قرآن و نهج البلاغهʁ)

توحید از دیدگاه قرآن و نهج البلاغه(1)

با توجه به این نکته، باید ببینیم که قرآن کریم برای عقائد و معارف مطرح شده از جانب خودش چه دلائلی را مطرح کرده است ؟ و با وجود این شیوه که قرآن از همه گروه ها برهان ودلیل می طلبد، آیا ممکن است که خودش برای مطالب خود دلیل نیاورد؟ و آیا جا دارد که ما برای معارف اسلام، از جای دیگر طلب دلیل کنیم ؟
Powered by TayaCMS