دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آزمون ورودی مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار مشهد برگزار شد

No image
آزمون ورودی مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار مشهد برگزار شد آزمون ورودی سال تحصیلی 87 ـ 88 مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار (ع) مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بصیرت، حجت الاسلام تقوی از مسؤولان برگزاری آزمون ورودی مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار(ع) گفت: آزمون کتبی ورودی سال تحصیلی 87 ـ 88 با حضور بیش از صد نفر از طلاب حوزه علمیه مشهد و حوزه‌های علمیه استان خراسان، سوم مرداد، در محل این مؤسسه در مشهد مقدس برگزار شد.
وی در خصوص چگونگی برگزاری آزمون ورودی خاطرنشان کرد: سؤال‌های این آزمون از دروس صرف و نحو کاربردی، بلاغت، منطق، اصول و فقه بوده و دانش پژوهان پس از قبولی در آزمون کتبی، 31 مرداد در آزمون شفاهی و سپس در مصاحبه شرکت خواهند کرد.
حجت الاسلام تقوی ابراز داشت: نتایج آزمون کتبی، روز یکشنبه ششم مرداد اعلام می شود.
گفتنی است، مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار(ع) در دوره‌های سطوح عالیه(رسائل، مکاسب و کفایه) و خارج فقه و اصول، دانش پژوه می‌پذیرد.
در این مرکز تخصصی که از مؤسسه‌های علمی حضرت آیت الله فاضل لنکرانی (ره) است، دانش پژوهان افزون بر استفاده از کلاس درس اساتید مجرب، از اساتید ناظر در مباحثه‌ها و همچنین از استاد راهنما در جزوه نویسی و مقاله نویسی بهره‌مند می شوند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سرمقاله

سرمقاله

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

نوشتار حاضر نیز تلاشی است برای بررسی رابطه جهانی شدن و معنویت و یافتن پاسخ مناسب به این پرسش که چرا در دهه‌های اخیر شاهد معنویت‌گرایی‌های فزاینده در عرصه جهانی هستیم و فرایند جهانی شدن چه تاثیری در احیاء معنویت‌ها دارد.
تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

مقاله حاضر در صدد واکاوی معنایی و تبیین ریاضت درست در عرفان‌‌های صادق و ریاضت نادرست در عرفان‌های کاذب اعم از صوفیانه و سکولار برآمده است.
جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

مقاله حاضر كوششي براي تهيه پاسخي ولو اجمالي براي دو مسئله است. اول اينكه، گسترش جنبش‌هاي ديني موجب ترويج چه عقايدي در بستر فرهنگ ايراني مي‌شود؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت: روح تعاليم جنبش‌ها حاوي مؤلفه‌هاي است كه بعضا در تعارض با فرهنگ معنوي ايرانيان است. در حقيقت، ترويج جنبش‌هاي نوپديد ديني در فضاي فرهنگي ايرانيان موجب اشاعه باورها و معنويتي ناهمگون مي‌شود. كه در اين مقاله به پنج مورد از آن نظير: اومانيسم معنوي، تحريف فرجام‌گرايي، معنويت اباحه‌گرايانه، تعبير زميني از عشق معنوي، تعبير مادي از آرامش معنوي مي‌پردازيم.
Powered by TayaCMS