دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجهیز مراکز علمی آموزشی و بهداشتی قشم توسط منطقه آزاد

No image
تجهیز مراکز علمی آموزشی و بهداشتی قشم توسط منطقه آزاد بیش از 800 میلیون ریال تجهیزات از سوی سازمان منطقه آزاد قشم در میان مراکز علمی، آموزشی و بهداشتی جزیره قشم توزیع شده است.
به گزارش خبرنگار مهر در قشم، حسن حسین پور مدیر خدمات و تدارکات منطقه آزاد قشم در حاشیه مراسم تجهیز یکی از این مراکز در گفتگو با خبرنگار مهر در این جزیره گفت: برخی اموال سازمان در انبار بلا استفاده باقی مانده بود که تصمیم به توزیع این اموال درمیان مراکز نیازمند گرفته شد و این طرح در صورت موجود بودن اقلام مازاد دیگر در انبارهای منطقه آزاد ادامه خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد: اقلام اهدا شده ماشین آلات کشاورزی، اثاثیه اداری، کولرهای گازی و دستگاه فتوکپی بوده است که با تصمیم شوراهای هر روستا یا دهستان به آنان بر اساس نیازشان اختصاص یافته است.
حسین پور گفت: برخی مساجد رستایی و دفاتر شوراهای روستایی در این جزیره نیازمند مساعدت هستند و منطقه آزاد در حد توان خود تا رفع نیازهای آنان در جهت خدمت رسانی بهتر به مردم اقدام خواهد کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پیشرفت علمی (Scientific progress)

کار نظریه پیشرفت علمی فقط این نیست که به تشریح و توصیف نمونه‌ها و الگوهایی بپردازد که علم به واقع از آنها پیروی کرده است، بلکه باید ارزش‌ها یا اهدافی را مشخص سازد که بتوانیم آنها را به عنوان شاخص‌هایی برای تعیین "علم خوب" به کار گیریم. علاوه بر این، به سبب همین پیشرفت علمی است که جامعه‌ی علمی به کار خویش افتخار می‌ورزد و خود را نمونه‌ی بی‌رقیب عقلانیت نهادینه شده می‌داند.
تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

پرسش‌های بنیادین انسان درباره جهان هستی و چگونگی تفسیر آن، تاریخی به درازای اندیشه بشری دارد.
نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

در بخش اول این مطلب نقدهایی بر مبانی و اصول عرفان کیهانی شامل ناممکن بودن عبادت خداوند و همچنین عدم امکان شناخت خدا و عشق و محبت به خداوند مطرح شد.
نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

یکی از مباحثی که درحوزه فکر و اندیشه درجامعه کنونی ما مطرح است، بحث ظهور و بروز جریان‌های شبه عرفان یا عرفان‌های کاذب و یا عرفان‌های منهای خدا و شریعت است.
علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

این مقاله با قبول موجودات جهان به عنوان موجودات عینی و واقعی و با قبول اینکه اشیا در فردیت خویش دارای تشخّص و تعیّن هستند و به عنوان اموری خارجی قلمداد می‌شوند، و همچنین با قبول اینکه آنچه ما ادراک می‌کنیم همانی است که در خارج وجود دارد، به تبیین مراحل ادراک و ایجاد علم می‌پردازد.
Powered by TayaCMS