دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتقاد آیت الله صافی گلپایگانی از انتشار برخی کتب در کشور

No image
انتقاد آیت الله صافی گلپایگانی از انتشار برخی کتب در کشور حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار مدیر کل ارشاد استان قم از انتشار برخی کتب در کشور انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی، از مراجع تقلید، روز گذشته در دیدار حسین استادآقا، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و هیئت همراه، بر تحقق خواسته های امام عصر(عج) تأکید کرد و گفت: هر کس در هر سمتی که باشد و در دل خود مودت امام زمان(عج) را داشته باشد باید برای تحقق آرمان های ایشان تلاش نماید.
وی با بیان اینکه از زمان تأسیس وزارت فرهنگ و ارشاد، اوضاع مختلفی بر آن مترتب بوده است، اظهار داشت: مومنین جامعه از وزارت فرهنگ و ارشاد کشور انتظارات زیادی دارند و نباید خلاف هویت ارشادی و اسلامی این وزارتخانه اقدامی در آن صورت بگیرد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: مردم باید هر چه بیشتر اقدامات مثبت و سازنده وزارت ارشاد را از نزدیک لمس کرده و آثار آن را در جامعه ببینند.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران گفت: عنوان این نمایشگاه ترویج امر کتاب و کتابخوانی است، ولی متأسفانه کارهایی در آن صورت گرفته است که باعث شرمندگی می شود. کتابها و موسساتی در نمایشگاه بود که بسیار بحث برانگیز و اسباب تأسف بود.
وی ادامه داد: کتاب هایی منتشر شده اند که فساد اخلاقی و ترویج منکرات داشتند و هم کتاب هایی که جنبه های دینی و مذهبی مردم را نشانه گرفته است.
این مرجع تقلید در ادامه تصریح کرد: اگر مسوولان نمی توانند بر اقداماتی همچون برپایی نمایشگاه های کتاب اشراف کافی داشته باشند، بهتر است برپایی آنها را لغو کنند.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم جوانان ایران را بسیار متأثر از جو فرهنگی کشور دانست و تأکید کرد: برخی از کتاب ها و فیلم های ضد ارزشی در کشور، تأثیر هزار اقدام مثبت را خنثی می کند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی به کارگیری افراد مقید، متعهد و با بصیرت کافی در بخش های مختلف وزارت ارشاد را خواستار شد و گفت: چشمان وزارت ارشاد باید هر چه بیشتر باز باشد تا بتوانند با کارهای ضد فرهنگی در جامعه مقابله کنند.
وی در پایان بر تسهیل ممیزی کتاب های دینی تأکید و تصریح کرد: تشویقات و تشریفاتی که در اداره فرهنگ و ارشاد قم صورت می گیرد باید بر اساس مبانی و اصول دینی باشد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS