دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حجه الاسلام سید حسن خمینی امام خمینی معیار حرکت انقلاب در مسیر صحیح است

No image
حجه الاسلام سید حسن خمینی امام خمینی معیار حرکت انقلاب در مسیر صحیح است حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، حضرت امام خمینی (ره) و دیدگاه‌های ایشان را بهترین ملاک برای شناخت راه درست انقلاب دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید حسن خمینی، متولی آستان حضرت امام خمینی(ره) در جمع اعضای ستاد برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی (ره)، گفت: حضور مسؤولان و مردم در روز چهاردهم خرداد، در حرم امام خمینی(ره)، تجدید میثاقی دیگر با بنیانگذار انقلاب اسلامی است.
متولی آستان حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به این که سال آینده بیستمین سالگرد ارتحال امام راحل است، گفت: بیستمین سالگرد ارتحال امام راحل، سال مهمی است و جا دارد از همین امسال نگاه ویژه‌ای به مراسم سال آینده داشته باشیم.
وی با تأکید بر این که طبق عقاید کلامی و فلسفی ما، امام خمینی (ره) به چنین مراسمی محتاج نیست، گفت: جامعه امروزی ما محتاج تذکار و یاد امام راحل در برگزاری چنین مراسم‌هایی است.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی افزود: ایام سالگرد امام خمینی(ره)، بهانه‌ای است تا جامعه ما بر سر سفره امام راحل بنشیند و بیشترین استفاده را از مراسم داشته باشند.
وی با بیان این که وقتی نماد یا پرچمی در جوامع نباشد راه گم می‌شود، گفت: نماد و پرچم دین و معنویت در همه کشورهای اسلامی، امام خمینی‌(ره) است.
وی با تأکید بر این که وجود یک نماد برای یک اندیشه و یک جامعه لازم است، گفت: جامعه ما با نزدیک شدن به این پرچم و کانون، خود را بیشتر از گذشه به آرمان‌های انقلاب نزدیک می‌کند.
متولی آستان مقدس امام خمینی (ره)، مراسم بزرگداشت امام راحل را بزرگداشت آیین، دین و هویت خودمان دانست و گفت: نتیجه کم توجهی به این مراسم، فراموش کردن یک نماد هویت‌ بخشی است.
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر این که برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، فقط پیوند با گذشته نیست، گفت: این مراسم پیوند ما با آینده را فراهم می‌کند و مسیری است که با آن مسیر می‌خواهیم آینده‌مان را بسازیم.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی افزود: تا زمانی که یاد این مکتب، سیدالشهدا، دینداری و آزادگی در این مملکت است، یاد امام خمینی (ره) هم زنده خواهد بود.
وی افزود: مسؤولان باید نقاط ضعف و نقصان این مراسم را شناسایی و رفع کنند.
متولی آستان مقدس امام خمینی (ره)، بررسی اندیشه امام راحل را یکی از ابعاد مهم این مراسم بر شمرد و تصریح کرد: بجا است که در سال آینده و در بیستمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، به این بُعد توجه بیشتری داشته و برنامه‌ریزی بهتری کنیم.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، هر لحظه تلاش کردن در مسیر امام راحل را پیدایش افق‌های جدیدی دانست و گفت: باید عواملی که می‌خواهند روح مقدس امام را از ما بگیرند، شناخته شده و به مردم نیز شناسانده شوند.
متولی آستان امام خمینی(ره) با بیان این که موانع، آسیب‌های بیرونی و از بین رفتن شرایط آسیب‌هایی است که متوجه هر مکتب می‌شود، گفت:‌ مکتب سیاسی و اندیشه امام راحل می‌تواند در معرض این آسیب‌ها قرار بگیرد.
وی با تأکید به این که رمز بقای انقلاب اسلامی رمز پیروزی آن است، گفت:‌ کم شدن ایمان در متولیان و متصدیان انتقال اندیشه امام راحل به نسل‌های بعدی از خطرهایی است که مکتب و اندیشه امام خمینی (ره) را تهدید می‌کند.
این استاد حوزه علمیه قم در ادامه سخنانش این سؤال را مطرح کرد که آیا میزان ایمان به اندیشه و اهداف امام در زمان ما، با زمان دوران دفاع مقدس برابر است؟
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی در ادامه افزود: برای ساختن جامعه آرمانی باید از خودمان شروع کنیم و ایمان خود را نسبت به این آرمان‌ها تقویت کنیم.
وی با بیان این که دفاع مقدس از جنس دیگری در این دنیا تشکیل شده بود، گفت: افرادی که می‌خواهند آن فرهنگ و جریان را منتقل کنند باید آن جنس و زلالی که خودشان لمس کرده‌اند را حفظ کنند.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، آسیب‌های کارآمدی از مهم‌ترین آسیب‌هایی است که مکاتب را کنار می‌زند، گفت: باید از این اتهام نسبت به مکتب و اندیشه امام راحل دفاع کرد و بزرگ‌ترین دفاع آن کارآمدی اندیشه‌های امام خمینی (رة)است.
این استاد حوزه علمیه، قانون اساسی و حکومت جمهوری اسلامی را مظهر اندیشه امام خمینی (ره) دانست و گفت: اگر این ها کارآمدی نداشته باشند، دفاع، بیان و تعریف از این اندیشه فایده‌ای ندارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رمز بقای امام راحل در جامعه این است که متهم به ناکارآمدی نظام نشویم و همه باید در این راستا تلاش کنند.
گفتنی است، مراسم دیدار مسؤولان برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) با متولی آستان امام خمینی (ره)، صبح دیروز، در حرم مطهر امام خمینی و با سخنرانی حجت الاسلام سیدحسن خمینی، برگزار شد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
Powered by TayaCMS