دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ حوزه نیازمند شبکه ماهواره‌ای مستقل است

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ حوزه نیازمند شبکه ماهواره‌ای مستقل است حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار مدیر حوزه علمیه قم بر تاسیس شبکه ماهواره‌ای مستقل از سوی حوزه علمیه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی، دوشنبه گذشته در دیدار آیت الله مقتدایی، مدیر جدید حوزه علمیه قم ضمن تبریک قبول این مسؤولیت خطیر به وی گفت: انتظار امروز مردم از حوزه با زمان گذشته بسیار تفاوت کرده است. حوزه امروز باید بتواند پاسخگوی نیازهای فکری و مذهبی مردم باشد.
وی با تأکید بر ضرورت تبلیغ و ترویج معارف دین با استفاده از ابزارهای روز اظهار داشت: حوزه باید خود را به همه وسائل ارتباطی و رسانه‌ای دنیای امروز مجهز کند و با ایجاد یک شبکه‌ ماهواره‌ای مستقل، دین مقدس اسلام را به زبان‌های زنده دنیا تبلیغ کند.
این مرجع تقلید با تأکید بر حفظ استقلال حوزه، ارتباط همیشگی علما و طلاب با مردم را از امتیازات حوزه خواند و افزود: مردم باید بدون وجود مانعی با علماء و روحانیان در ارتباط باشند و مشکلات خود را با آنها در میان بگذارند و مسؤولان امر نیز با برنامه‌ریزی‌ صحیح، زمینه حضور طلاب را در مناطق روستایی و شهری فراهم کنند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، رمز موفقیت روحانیت را مردمی بودن این قشر دانست و اظهار داشت: روحانیت بایست با حفظ شؤونات، زی طلبگی، قناعت و ساده‌زیستی، وظیفه اصلی خویش را که همان هدایت و ارشاد مردم است، انجام دهد.
وی به بخشی دیگر از وظایف مدیریت حوزه علمیه اشاره کرد و افزود:حوزه باید با شناسایی نخبگان علمی، وسایل آموزش و رفاه آنان را فراهم کند و در این راه به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که طلاب و فضلای حوزه علمیه، جامعیت علمی کسب کنند.
این مرجع تقلید در پایان خطاب به مدیر حوزه علمیه قم گفت: مسؤولیت جدید شما بسیار سنگین است و اینجانب با توجه سوابق بسیار خوب شما و حسن ظنی که همیشه به جنابعالی داشته‌ام، امیدوارم بتوانید با درایت و تدبیر در خدمتگزاری به حوزه علمیه که صاحب اصلی آن حضرت بقیه الله الاعظم (عج) است، به موفقیت‌‌های بزرگی نائل شوید و قلب آن وجود مقدس از شما خشنود شود.
در ابتدای این دیدار آیت الله مقتدایی، مدیر جدید حوزه علمیه قم گزارش مبسوطی از وضعیت کنونی حوزه علمیه قم، حوزه‌های شهرستان‌ها و برنامه‌ها و طرح‌های خود ارایه کرد.
گفتنی است، آیت الله مقتدایی، در اولین ملاقات رسمی خود با مراجع تقلید، دوشنبه گذشته با حضور در بیت حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
Powered by TayaCMS