دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ مراکز مشاوره حوزه برای حل مشکلات طلاب گام بردارند

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ مراکز مشاوره حوزه برای حل مشکلات طلاب گام بردارند حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در جمع مشاوران حوزه علمیه خراسان گفت: مراکز مشاوره حوزه با ارایه مشاوره های مناسب، مشکلات طلاب را مرتفع کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید، صبح امروز، 28 خرداد‌ماه، در دیدار مدیر و اعضای مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان، حوزه‌های علمیه را متعلق به امام زمان(عج) دانست و گفت: هر کس برای اعتلای سطح علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه تلاش کند، مورد رضایت صاحب الزمان(عج) خواهد بود.
وی در ادامه افزود: حوزه علمیه خراسان با سابقه درخشان و فعالیت گسترده‌ای که دارد، افتخاری برای جهان اسلام است.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم، فعالیت‌های مراکز مشاوره حوزه‌های علمیه را بسیار لازم و ضروری عنوان و خاطر نشان کرد: این مراکز خدماتی می‌توانند با ارائه مشاوره‌های مناسب، مشکلات طلاب و حوزه‌های علمیه را مرتفع کرده و طلاب علوم دینی را در تحصیل مناسب یاری رسانند.
این مرجع تقلید وظیفه اصلی طلاب را علم آموزی دانست و تصریح کرد: مراکز مشاوره‌ای باید در رشته‌های علمی که متن حوزه‌های علمیه است نیز فعالیت کرده و خدمات مشاوره‌ای علمی نیز به مخاطبان ارائه دهند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بزرگ‌ترین وظیفه حوزه‌های علمیه را حفظ فرهنگ شیعی و جلوگیری از وارد شدن شبهات فکری و اعتقادی عنوان و بیان داشت: طلاب و علما با آمادگی و بسیج همگانی، از عقاید مذهبی و فکری مردم محافظت کرده و با شبهات فکری مبارزه کنند.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم بر حفظ سنت‌های نیکوی گذشتگان تأکید کرد و گفت: سنت‌های گذشتگان و بزرگان دین را حفظ کرده و به آیندگان انتقال دهیم تا سنت‌های تحمیلی غرب مردم را در تأثیر خود قرار ندهد.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در ادامه افزود: ما امروز محتاج بانوانی هستیم که در برابر بدحجابی‌ها و آزادی‌های غلط موضع‌گیری کنند.
وی با بیان این‌که سنت‌های اسلامی در جامعه باید احیا شود، تصریح کرد: شهر مقدسی همانند مشهد باید از هر‌گونه آلودگی معنوی پاک بوده و به الگوی شهرهای اسلامی جهان تبدیل شود.
گفتنی است، در ابتدای این دیدار اعضای مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان گزارشی از اقدامات انجام گرفته در این مرکز ارائه کردند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
Powered by TayaCMS