دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

"معرفی‌ نظام‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران"‌ به ترکی استانبولی ترجمه شد

No image
"معرفی‌ نظام‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران"‌ به ترکی استانبولی ترجمه شد
رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ترکیه به منظور آشنائی عمیقتر و دقیقتر علاقمندان و پژوهشگران ترکیه با نظام ایران "کتاب معرفی‌ نظام‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ ( شرح مختصر قانون اساسی) "نوشته امیر صادقی نشاط از انتشارات الهدی را به ترکی استانبولی ترجمه کرد. به گزارش خبرگزاری مهر ، این اثر که به تازگی ویرایش آن پایان یافته توسط دو تن از مترجمان زبردست از فارسی به ترکی ترجمه و ویرایش شده است . معرفی نظام جمهوری اسلامی و شرح ارکان حکومتی ‌آن براساس قانون اساسی هدف اصلی این کتاب است. این کتاب در چهار بخش تدوین شده است. در بخش اول ابتدا انواع حکومت (مردم‌سالاری، فردی و اشرافی) بیان و به نقاط قوت و ضعف هریک نیز اشاره و سپس نظام جمهوری اسلامی ایران بررسی می‌شود. در این مبحث منشأ و مبنای حکومت، شکل و ساختار و ارکان آن (رهبری، قوای مقننه، مجریه و قضائیه) تشریح می‌شود. در بخش دوم تکالیف حکومت و حقوق ملت بررسی شده و در آن حقوق و ‌آزادی‌های فردی و اجتماعی مردم از دیدگاه قانون اساسی تشریح شده است. بخش سوم نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و بخشی از اصول قانون اساسی که برمبنای احکام اقتصادی اسلام تدوین شده را بررسی می‌کنند. بخش چهارم به موضوع نظارت اختصاص دارد به دلیل اهمیت نظارت مردم بر حکومت و نظارت حکومت بر مردم و اجزای حکومتی، بخش مستقلی به آن اختصاص یافته است. منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
Powered by TayaCMS