دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ با بیداری وجدان‌ها جامعه به سوی سعادت می‌رود

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ با بیداری وجدان‌ها جامعه به سوی سعادت می‌رود
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در ادامه سلسله مباحث تفسیر قرآن کریم به مراحل مبارزه حضرت ابراهیم (ع) با بت پرستان پرداخت و گفت: حضرت ابراهیم (ع) ابتدا شروع به کار فرهنگی و عقلانی کرد و ثابت کرد که بت‌پرستی کاری بیهوده است.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، وی یادآور شد: حضرت ابراهیم (ع) در پی از بین بردن و ریشه کن کردن فرهنگ و اندیشه بت پرستی بود.
مکارم شیرازی در ادامه وجدان بشر را از مهمترین و موثرترین عوامل بازدارنده در برابر ظلم و ستم دانست و بیان کرد: اگر جایگاه وجدان را در وجود خود حفظ کنیم، بهترین قاضی خواهد بود و با بیداری وجدان‌ها جامعه به سوی سعادت می‌رود و نیازی به دادگاه‌های عریض و طویل نداریم.
وی افزود: کسی که بمب اتم را بر روی مردم ژاپن انداخت و باعث مرگ بیش از 150 هزار نفر شد، به‌واسطه سرزنش‌های وجدان خود دیوانه شد و عاقبت نیز خودکشی کرد.
مکارم شیرازی در پایان با گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، ائمه (ع) را بزرگترین الگوی انسان‌ساز جوامع بشری دانست.
این مرجع تقلید ادامه داد: ائمه اطهار (ع) همگی دارای شجاعت، سخاوت،حلم، علم و... بودند اما در هر کدام از آنها به تناسب زمان یکی از این صفات حسنه بروز و ظهور ویژه‌ای داشت.
مکارم شیرازی یادآور شد: اگر حلم و بردباری را از حضرت امام حسن مجتبی (ع) یاد بگیریم، دنیا گلستان می‌شود.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS