10 مرداد 1390, 0:0
کلمات کلیدی: برنامه هاي ماهواره، قبح گناه، خانواده
نویسنده :
مخاطبان شبکههای ماهواره، ارزشهای غربی و غیردینی برایشان عادی شده و به تدریج قبح گناه درنظرشان از بین میرود، در چنین شرایطی گناه برای مخاطبان این برنامهها عادی میشود.
رفتارهای فردی و اجتماعی انسان تابع ارزشها و نظام ارزشی اوست، بخشی از این نظام ارزشی و باورها از طریق فیلمها و سریال هایی است که فرد مشاهده میکند. فیلمها و سریالها از تاثیرگذاری غیرمستقیم و غیرملموسی برخوردار است؛ خانوادههایی که تحت تاثیر فیلمها و شبکههای ماهوارهای بوده و مخاطب آنها محسوب میشوند، ارزشهای غربی و غیردینی برایشان عادی شده و به تدریج قبح گناه در نظرشان از بین میرود.
در چنین شرایطی گناه برای مخاطبان این برنامهها عادی شده و سبک زندگی نادرستی در میان آنها رایج میشود که این امر منشا به وجود آمدن بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی خواهد شد.
در آمریکا و اروپا محدودیتهایی برای پخش و دریافت این برنامهها وجود دارد، اینجا این پرسش مطرح است که چه دلیلی دارد که کشورهای غربی هزینههای بسیاری میکنند تا این برنامهها را در اختیار کشورهای دیگر قرار دهند؟ علتش این است که میخواهند نظام سلطه اقتصادی و سیاسی خود را از طریق نظام فرهنگی تعمیم دهند.
از جمله ناهنجاریهای اجتماعی در این زمینه میتوان به افزایش میزان طلاق اشاره کرد، وقتی خانواده استحکام خود را از دست دهد و روابط بین زوجین منضبط نباشد و وجود آزادی افسار گسیخته میان آنها به عنوان ارزش محسوب شود چنین عواملی موجب میشود تا ارزشهای خانوادگی از بین برود، در این حالت است که زن و شوهر احساس نمی کنند که متعلق به یکدیگر هستند.
نظامهای استکباری سلطه سیاسی و اقتصادی خود را از طریق فرهنگی به دست میآورند این هزینههایی که آنها در حوزه فرهنگ سازی میکنند برای به دست آوردن سلطه سیاسی و اقتصادی است؛ حاکمیت غرب عقیده دارد اگر بخواهند بر حاکمیت یک کشور تاثیرگذار باشند باید کاری کند تا سبک زندگی مردم تغییر یابد تا مردم حاکمانی را بر راس بگمارند که مورد پسند نظامهای استکباری است.
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان