دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر صدرالمتألّهین درباره آیت الله سید محمد باقر میر داماد حسینی استر آبادی

No image
نظر صدرالمتألّهین درباره آیت الله سید محمد باقر میر داماد حسینی استر آبادی

نام آورترین شاگرد میرداماد یعنى صدرالمتألّهین، در اوّلین عبارتش هنگام بازگویى گفتار معصومان(علیهم السلام)، این گونه استادش را مى ستاید:

اخبرنى سیّدى و سندى و استادى و استنادى فى المعالم الدینیة والعلوم الالهیة و المعارف الحقّه و الاصول الیقینیة، السّیّد الاجل الانور العالم المقدّس الاطهر، الحکیم الالهى و الفقیه الربّانى، سیّد عصره و صفوة دهره، الامیر الکبیر و البدر المنیر، علاّمة الزّمان و اعجوبة الدّوران المسمّى بمحمّد الملقّب بباقر الدّاماد الحسینى قدّس الله عقله بالنّور الرّبّانى...([12])

میرداماد علاوه بر این که در علوم مذکور شهرت یافته، در فصاحت و بلاغت نیز استاد و خطیبى جامع و پیشوایى مسلّم بود به عصر خویش خطیبى کامل به جمعه و جماعت مواظبتى دائم و قاطبه افراد زمان به حضورش حاضر مى شدند.([13])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

دروغگويى زياد

No image

ننگ و عاری

No image

ياوه‏گويى بسيار

No image

پرگويى

No image

زیادی لغزشها

پر بازدیدترین ها

No image

عمر زیاد

No image

ادب کم

Powered by TayaCMS