دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آزمون ورودی مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار مشهد برگزار شد

No image
آزمون ورودی مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار مشهد برگزار شد آزمون ورودی سال تحصیلی 87 ـ 88 مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار (ع) مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بصیرت، حجت الاسلام تقوی از مسؤولان برگزاری آزمون ورودی مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار(ع) گفت: آزمون کتبی ورودی سال تحصیلی 87 ـ 88 با حضور بیش از صد نفر از طلاب حوزه علمیه مشهد و حوزه‌های علمیه استان خراسان، سوم مرداد، در محل این مؤسسه در مشهد مقدس برگزار شد.
وی در خصوص چگونگی برگزاری آزمون ورودی خاطرنشان کرد: سؤال‌های این آزمون از دروس صرف و نحو کاربردی، بلاغت، منطق، اصول و فقه بوده و دانش پژوهان پس از قبولی در آزمون کتبی، 31 مرداد در آزمون شفاهی و سپس در مصاحبه شرکت خواهند کرد.
حجت الاسلام تقوی ابراز داشت: نتایج آزمون کتبی، روز یکشنبه ششم مرداد اعلام می شود.
گفتنی است، مرکز فقهی و تخصصی ائمه اطهار(ع) در دوره‌های سطوح عالیه(رسائل، مکاسب و کفایه) و خارج فقه و اصول، دانش پژوه می‌پذیرد.
در این مرکز تخصصی که از مؤسسه‌های علمی حضرت آیت الله فاضل لنکرانی (ره) است، دانش پژوهان افزون بر استفاده از کلاس درس اساتید مجرب، از اساتید ناظر در مباحثه‌ها و همچنین از استاد راهنما در جزوه نویسی و مقاله نویسی بهره‌مند می شوند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS