دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار پرفسور مولانا با آیت الله العظمی سبحانی

No image
دیدار پرفسور مولانا با آیت الله العظمی سبحانی
آیت الله العظمی سبحانی:
دانشمندان ایرانی خارج از کشور زبان گویای اسلام باشند.
پرفسور مولانا مشاور رییس جمهور و استاد دانشگاه واشنگتن، با آیت الله العظمی سبحانی دیدار کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی سبحانی در این دیدار گفت: خدمات دانشمندان باید در جهت رضای خداوند و خدمت به اسلام و کمک به مردم باشد تا بتوانند مشکلات جامعه را برطرف و در این زمینه همه باید تلاش کنند.
وی اشخاصی مانند پرفسور مولانا را زبان گویای اسلام در مرزهای خارج از کشور دانست و افزود: دانشمندان و علمای بزرگ شیعی با بیان و قلم خود توانسته‌اند در میان مکاتب دیگر، حقانیت مکتب اهل بیت (ع) را به خوبی معرفی و از آن دفاع کنند.
این استاد حوزه با اشاره به تبلیغات رژیم پهلوی علیه روحانیت و علمای دین، خاطرنشان کرد: علمای بزرگ ایران برای این‌که تبلیغات رژیم پهلوی را خنثی کنند و نشان دهند علاوه بر این‌که زبان فارسی زبان مادری آنان است، حافظ و مروج آن نیز هستند و دایره المعارف‌های زیادی را در این زمینه نوشته‌اند.
سبحانی علمای اسلام را علمای بیدار و آگاه به مسایل دنیا برشمرد و گفت: در دوران رضاخان کسانی که اهل علم بودند به اهل قلم توجه نمی‌کردند و در شهری مانند تبریز علمای بزرگی بودند که تمام اوضاع سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را زیر نظر داشتند و حتی به چند زبان دنیا صحبت می‌کردند و تسلط خاصی به اوضاع جهان داشتند.
 
منبع:  www.isna.ir 
 
Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد

پر بازدیدترین ها

قال الامام الباقر (ع): «مَنْ قُسمَ لَهُ الْخُرْقُ حَُجبَ عَنْهُ الإِیمانُ»

قال الامام الباقر (ع): «مَنْ قُسمَ لَهُ الْخُرْقُ حَُجبَ عَنْهُ الإِیمانُ»

امام باقر (ع) فرمودند:‌ «بدخویی نصیب هر که شد، ایمان از او پوشیده ماند [دور شد].»
تواضع و فروتنی

تواضع و فروتنی

پیامبر اکرم(ص): فروتنی جز بر سربلندی بنده نیفزاید، پس تواضع کنید، خدایتان شما را رحمت کند
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد
حسادت

حسادت

امام صادق(ع): ریشه حسد کوری و تاریکی قلب همراه با انکار فضل پروردگار متعال است و این دو صفت دو بال کفر به خدا هستند.
تمسخر

تمسخر

پیامبر اکرم(ص): خدای عزوجل سه چیز را در سه چیز مخفی کرده است:... ولی خود را در میان خلق خویش مخفی داشته است... بنابراین مبادا هیچ یک از شماها احدی از بندگان خدا را کوچک شمرد، زیرا نمیداند کدام یک از آنها ولی خدا است.
Powered by TayaCMS