دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارایه نه مقاله برگزیده در کنگره آیت‌الله ملکی تبریزی

No image
ارایه نه مقاله برگزیده در کنگره آیت‌الله ملکی تبریزی دبیر علمی کنگره بزرگداشت آیت‌الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی از ارسال 62 مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و گفت: از این میان، نه مقاله برگزیده در کنگره قرائت خواهد شد.
حجت‌الاسلام عباس عباس‌زاده، دبیر علمی کنگره بزرگداشت آیت الله میرزا جوادآقا ملکی تبریزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با تشریح فعالیت‌های کمیته علمی این کنگره اظهار داشت: پس از فراخوان مقاله برای این کنگره، 62 اثر از شهرهای قزوین، تهران، تبریز، کرج، زنجان، قزوین، سبزوار، کرمانشاه، لرستان و مراغه به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که از میان این آثار، نه مقاله برگزیده خواهد شد و در گنگره قرائت می‌شود.
وی تدوین زندگی‌نامه همراه با نامه عرفانی آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی به مرحوم کمپانی را از فعالیت‌های کمیته علمی این کنگره عنوان کرد و افزود: این ویژه نامه در د‌ه هزار نسخه در قالب بسته فرهنگی به میهمانان ارایه خواهد شد.
دبیر کمیته علمی کنگره آیت‌الله ملکی تبریزی برگزاری این گونه‌ رویدادهای علمی و فرهنگی را در جهت ارایه راه صحیح زندگی به جوانان طالب معنویت در عصر زندگی ماشینی، بسیار حایز اهمیت خواند.
حجت‌الاسلام عباس‌زاده ادامه داد: آیت‌الله‌ میرزا جواد آقا ملکی تبریزی ، ویژگی هایی مانند عرفان، فلسفه و فقاهت را یک جا در خود جمع کرده بود و با صوفی‌گری فاصله بسیار داشت.
وی افزود: کنگره بزرگداشت آیت‌الله حاج میرزا جواد آقا ملکی تبریزی هشتم خرداد در دو نوبت صبح از ساعت 9:30صبح تا 13:30 و از ساعت 16 تا20 در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
گفتنی است، آیت‌الله میرزاد جواد آقاملکی تبریزی، فرزند حاج میرزا شفیع در محله سرخاب تبریز به دنیا آمد و در سال1343 هجری قمری چشم از جهان فرو بست.
اسرارالصلوه، رساله لقاءالله و المراقبات از جمله تالیفات این عالم عارف است که هر سه به عربی نوشته و به فارسی ترجمه شده است.
حضرت امام خمینی(ره)، حضرات آیات سیدابوالقاسم خویی و سید شهاب‌الدین مرعشی از جمله شاگردان و هم‌نشینان آیت‌الله ملکی تبریزی بوده‌اند و جرعه‌هایی از دریای معرفت را در محضر آن سالک عارف نوشیده‌اند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS