28 شهریور 1386, 0:0
وزارت بهداشت در آستانه ماه مبارک رمضان امسال، طی اطلاعیه جدیدی رعایت نکات بهداشتی را به روزه داران توصیه کرد.
در این اطلاعیه به روزه داران توصیه شده است:
"هرگز مواد غذایی طبخ و آماده شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنند. افطاری و سحری را زمانی طبخ و آماده کنند که حداکثر تا دو ساعت بعد به صورت گرم به مصرف برسد و از خرید مواد غذایی فلهای و مواد لبنی غیر پاستوریزه و استریلیزه از قبیل دوغ، ماست، کره، سرشیر و خامه فلهای و سنتی خودداری کنند."
بر اساس این اطلاعیه،" در صورت استفاده از سبزیجات به صورت خام و میوه حتما مراحل سالم سازی شامل شستشوی اولیه، انگل زدایی با مایع دستشویی یا ظرفشویی، میکروب زدایی با مواد ضد عفونی کننده مجاز و شستشوی نهایی رعایت شود."
"در تهیه مواد غذایی برای سحر در منزل یا مساجد، ترجیحا در هنگام سحری تهیه و به صورت گرم مصرف شود، در غیر این صورت مواد غذایی پخته شده در روی شمعک اجاق نگهداری تا حرارت آن حفظ شود و یا در دمای کمتر از 4 درجه سانتی گراد یعنی طبقه زیرین جایخی یخچال های معمولی نگهداری و قبل از مصرف کاملا داغ شود."
وزارت بهداشت همچنین به روزه داران توصیه کرده است:
"مواد غذایی آماده مصرف از قبیل زولبیا و بامیه، حلیم، نان و شیرینی سنتی، کله و پاچه، دل و جگر، بستنی، شربت آلبالو و زرشک را از دست فروشان و دوره گردان خریداری نکنند.
در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده به مجوز وزارت بهداشت، تاریخ تولید، انقضا، نشانی دقیق کارخانه تولید کننده و سالم بودن بسته توجه کنند."
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان