دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فراخوان ایده های نو در حوزه فرهنگ و اندیشه دینی

No image
فراخوان ایده های نو در حوزه فرهنگ و اندیشه دینی مسؤول طرح و برنامه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: در جهت عملی کردن منویات مقام معظم رهبری، طرح فراخوان ایده‌های نو را طراحی کرده و به دنبال شناسایی ایده‌های نو در کشور هستیم.
حجت الاسلام مسعود صفی یاری، مسؤول طرح و برنامه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: نوآوری از نیازهای روز جامعه ما است و متأسفانه این امر در کشور ما زیاد جدی گرفته نمی‌شود.
وی ادامه داد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در جهت عملی کردن منویات مقام معظم رهبری، طرح فراخوان ایده‌های نو را طراحی کرده و به دنبال شناسایی ایده‌های نو در کشور است.
حجت الاسلام صفی‌یاری در ادامه به تبیین موضوعات این فراخوان پرداخت و افزود: تعمیق و گسترش نوآوری فرهنگی مطلوب، حاکمیت نوآوری در حوزه فرهنگ دینی، بزرگداشت سی‌امین سالگرد انقلاب اسلامی و رسالت مجلس تازه نفس و دولت خدمتگزار در عرصه فرهنگی، از جمله موضوعات این فراخوان است.
وی، جبران عقب ماندگی‌ها و شکوفایی سرمایه‌های گذشته در عرصه فرهنگی، راهکارهای رسیدن به صفوف مقدم در آستانه دهه چهارم انقلاب، احساس وظیفه همگانی نسبت به کارهای نو و ابتکاری و نیز پیشرفت و اقتدار در عرصه اخلاق، معنویت و انظباط اجتماعی را از دیگر موضوعات این فراخوان عمومی ذکر کرد.
مسؤول طرح و برنامه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب یک یا چند موضوع را بلامانع دانست و اظهار داشت: آثار باید به صورت تایپ شده و در برگه A4 به همراه لوج فشرده آن ارسال شود، همچنین ایده‌های نو باید در قالب طرح‌های عملیاتی و برخوردار از شاخص‌های علمی ارائه شود.
قابل ذکر است، درج مشخصات فردی، سطح تحصیلات، شغل، نشانی و تلفن در آثار ارسالی ضروری است.
گفتنی است، شرکت کنندگان در این فراخوان می‌توانند آثار خود را تا پانزدهم مردادماه سال نوآوری و شکوفایی به نشانی قم ـ بلوار جمهوری اسلامی ـ نبش کوچه شماره شش ـ اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم ـ دبیرخانه فراخوان ایده‌های نو، ارسال کنند.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.tebyan-qom.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 4-2935681-0251 تماس برقرار کنند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
Powered by TayaCMS