دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آرای محمد مصطفی المراغی درباره ترجمه قرآن

No image
آرای محمد مصطفی المراغی درباره ترجمه قرآن
شماره 109 دوماه‌نامه کتاب‌شناسی آینه پژوهش از سوی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.
 
  به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 109 دوماه‌نامه کتاب‌شناسی آینه پژوهش دربردارنده هفت مقاله برگزیده با عناوین کتابخانه ربع رشیدی،‌ آرای محمد مصطفی المراغی درباره ترجمه قرآن، ‌سیری در تفسیر عبدالرزاق صنعانی، درنگی در روش تفسیر قرآن، مقدمه‌ای درباره ویژگی‌ها و محتوای کتاب تاریخ مزارات اصفهان، مصابیح الاحکام و مولف آن، کتاب و کتاب‌پژوهی است.
در بخشی از مقاله کتابخانه ربع رشیدی، نویسنده با بررسی مقام علمی و شخصیتی رشیدالدین فضل الله آورده است: «رشید الدین همچنان که در وزارت مردی توانا و با باتدبیر بود در قلمرو علم و ادب نیز جایگاهی والا داشت. با وجود آنکه بیشتر وقت او را کار دیوانی پر می‌کرد، از تتبع و مطالعه دور نبود، به گونه‌ای که در بسیاری از علوم و فنون شناختی وسیع و دقیق داشت.»
‌سیری در تفسیر عبدالرزاق صنعانی عنوان مقاله دیگری است که نویسنده  در آن ضمن معرفی عبدالرزاق صنعانی، به بررسی ساختار کلی تفسیر وی، دقت‌های این دانشمند در بیان احادیث و ذکر سند‌های آن، نوع و شیوه این تفسیر پرداخته و آورده است: «این تفسیر از نخستین تفاسیر قرآن در قرن دوم و از تفاسیر مهم نزد اهل سنت است. اغلب روایات او در آثار بعد از وی به ویژه تفسیر ابن جریر طبری و الدررالمنثور سیوطی آورده شده است. از این جهت از مصادر بزرگ تفسیر بالماثور نزد اهل سنت شمرده می شود.
آیات را در آغاز با با احادیث نبوی  و آثار صحابه تفسیر می‌کند و بسیار اتفاق افتاده است که بیش از یک حدیث را در شرح آیه ای می‌آورد.»
دوماه‌نامه کتاب‌شناسی آینه پژوهش، نشریه ای است فرهنگی پژوهشی که به انگیزه بهسازی پژوهش و نشر از طریق اطلاع‌رسانی به صاحب امتیازی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مدیر مسؤولی محمدتقی سبحانی و سردبیری محمدعلی مهدوی راد هر دو ماه یکبار منتشر می‌شود.
 
 
 
 

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS